Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лeтни гуми - съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BEX---GT---TDi написа:
    благодаря много, колега!значи, купувам си нови и заспивам пп е не на волана де!а защо този рамер да е лош?
    Zeta Linea, се продават и монтират в центровете на Мотоексперт. на мен 4 чисто нови, КРАСИВИ, гумета + монтаж и балансиране = 368.00 лв, което прави 92.00 лв на парче.п.п. кой е казал че този размер (195*50R15) не е хубав?!?
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

ми горе колегата Додо каза, че били малко хората, които карали този бандаж (цитирам) придполагам, че иска да каже, че са много ниски и се криват джантите по-лесно(вече изправях една , одръстиха ме 25лв), ама пък колата има по-различна стойка и поведение с тях а сега дилемата при мен ев магазина, от който си пазарувам и ползвам лека отстъпка ми предлагат :D Барум бравурис - 86 май бяха,Спортива(немски) на 76и Кумхо, новия модел, по 92, марангонито ги нямат за същия размер става на въпрос, та да ви попитам, какво бихте ме посъветвали поздрави, колеги!
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

от изброените, единствено KUmho, ми вдъхва донякъде доверие (не си писъл кой е модела), защото спортива дори не ги знам какви са, а за бравируса братушкита в един тест беха казали, че само техните родни гуми са по-зле...иначе Marangoni има на доста места - ето примерно няколко: http://www.motoexpert.bg/index.php?menu=filiali
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет

Коментар

да ти кажа и на мен кумхото ми най-харесват, нов модел, нещо формула ми споменаха, ще ги разгледам, а иначе ако взимам евтини - спортивата ще е!пп просто искам да си взема от този магазин - отстъпка си имам, а гумите са им добри от там съм взимал - 9 чифта - това ще ми е десети - за различни коли става на въпрос
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

ADAC сравнителен тест (на немски, има и клипчета)

ADAC сравнителен тест (на немски, има и клипчета)http://www.adac.de/Tests/Reifentests...fault.asp?TL=2
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

дидий - поразгледах тестовете - Pirelli i Bridgestone тепат рибата - навсякъде са No 1...

Коментар

charlie написа:
                дидий - поразгледах тестовете - Pirelli i Bridgestone тепат рибата - навсякъде са No 1...
                аз пък нищо не разбрах от този линк , но от твоя пост разбирам че мойте гуми са добри ПИРЕЛИ Р6
                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

http://babelfish.altavista.com/ те това мое ти го преведе на английски

Коментар

charlie написа:
                    Според мен от тия тестове който плати той е номер едно...Факт е ,че на различни места различно класиране за същите гуми дават
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Например

Коментар

Да споделя как си реших проблема с летните гуми и аз. Днес се разходих до всички по-големи вносители на гуми в София и най-изгодните цена/качество според мен бяха Yokohama C.Drive Ac01 (185/60/14) в Диана на цена 98 лв. с ДДС. На фона на останалите модели и марки тези ми се сториха най-добри. Първите ми впечатления са, че са доста по-тихи от Fulda, с които бях до днес. Тук могат да се видят: http://www.yokohama.com.au/ourtyres/tyre.aspx?tyreid=66 . Гумите са япоснки и разликата от 10 лв. спрямо Barum, Debica си заслужава всеки лев.
                        Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

Re

С Йокахамата Си-драйв си уцелил шестицата.Карам ги втори сезон - перфектна гума. Японското си е японско.Единствен недостатък че свършват бързо - 30-40 000 км при нормално каране,но не може хем мека смес и дълъг пробег.

Коментар

Моля за съвет. Току що се връщам от Диана. Затвориха под носа ми но може да е за добро Та искам да питам коя е по добра от тези гуми. Става дума за размер 185/60 R14 и цена около 100 лв.Понеже старите ми бяха Р6000 бях се насочил към тях ...1.Rallye 680 унироял - 97.392.Rallye 550 унироял - 102.043.Pirelli P6000 - 100.284.Pirelli P6 - 104.285.Yokohama AC01 - 98.50Или нещо друго за тази цена както и откъде може да се купи ...

Коментар

И аз съм взел да се оглеждам. Та на ADAC тестовете определят Р6 на пирели като една от най-добрите гуми за този размер, ама на доста места четох, че мекички им били бордовете та балончета излизали. Ние тук с това трябва да се съобразяваме. Иначе аз се оглеждам за KUMHO и TOYO, ама аз към всесезонните гледам повечко. А дианата са пуснали едни Marshal, тотално неизвестни, но преди години едни такива втора ръка изкараха 50-ина хиляди на москвича на баща ми мога да кажа, че бяха изключителни гуми. Ама не знам дали да им се доверявам, заради едни добри гуми преди 6-7 години.
                              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

ilkor написа:
                                Моля за съвет. Току що се връщам от Диана. Затвориха под носа ми но може да е за добро Та искам да питам коя е по добра от тези гуми. Става дума за размер 185/60 R14 и цена около 100 лв.Понеже старите ми бяха Р6000 бях се насочил към тях ...1.Rallye 680 унироял - 97.392.Rallye 550 унироял - 102.043.Pirelli P6000 - 100.284.Pirelli P6 - 104.285.Yokohama AC01 - 98.50Или нещо друго за тази цена както и откъде може да се купи ...
                                Добре де... аз пак ще попитам... Pirelli не са ли марка гуми от класа на Good year, Michelin? Защо тогава са по 100лв.- с 20лв. повече от Debica? Mежду другото на моите Р6000 (с тях дойде колата) пише Made in Spain! :D
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X