Пичове, какво ще кажете за Мишленките?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лeтни гуми - съвет
Collapse
X
-
Nino написа:Пичове, какво ще кажете за Мишленките?
Коментар
-
Vladim написа:charlie написа:споделям мнение, което засяга предимно зимните фриго и едни навигатор, които даже се кичат с името всесезонни. навигатора изобщо нема да го коментирам, колкото до фригото, мога да ти кажа няколко гуми в тоя ценови клас с които съм имал преки впечатления и които чувствително по-добри...естествено и в моето и в твоето мнени има малко факти и много субективизъм, но ти примерно с какво ги сравняваш за да кажеш че ти допадат?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
doofiat написа:Аз също ще купя 4 бр. KUMHO KH 15 за Сузуки-то, а Бравата първо трябва да си ги заслужи и тогава ще й взема също KUMHO KH 15.Вчера звънях на Кристо и за 155/70/13 цената е 63 лв за брой, а за 185/60/14 са 95 лв. Цената е с баланс и монтаж, а за моя случай - покупка на 8 гуми също ще има и друга отстъпка.everton написа:за какви разумни цени говорим колега? та тази цена е близо или равна с доказани европейски марки, а ти говориш за корейска фирма "пръкнала" се на пазарите преди няколко години. реалната цена на корейски и японски гуми е с по 20% надолу, но като им начисят - транспорт, акцизи, мита и незнам си още кво те стават на нереално висока цена и немога да си обясня как изобщо се продават. но вие си знаете :Deverton написа:а ти говориш за корейска фирма "пръкнала" се на пазарите преди няколко години.masterkar написа:perlsite написа:А на мен не ми се говори... Стандартните гуми са: 195/55/15", а иначе алтернативата (по-евтината), която също фигурира в книжката е и: 195/60/15" (с такъв размер са ми зимните).Трябва да си взема някакви летни, че старите са...
Коментар
-
sev написа:хайде пак се почна :D същото като при маслаталетните ми гуми са Michelin Energy, струващи по 160 леваами да ви кажа не намирам разлика със зимните Kormoran от 75а разлика би трябвало да имаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Нервирах се! По долу съм цитирал презентирането на един модел гума!За дебили ли ни взимат - не знам, ама тя тая гума по-умна от мене бре! Е няма да си я купя! "o Информация за гумата: P 3000 Energy(TM) е продуктът, с който Pirelli завладява международните пазари в Т и Н- сегмента. Това е революционен продукт, гума от ново поколение, която адаптира показателите си към стила на шофиране на водача и пътните условия, при пълна съгласуваност с изискванията към опазване на околната среда. ПРОТЕКТОР: Външният вид на P 3000 Energy(TM) е издържан в духа на новата гама на Pirelli - перфектна симетрична и компактна протекторна шарка, идеална пропорция на каучуковите смеси, широк централен канал за изхвърляне на водата, два широки зигзагообразни странични улея, солидни странични блокчове с грапави ръбове и вълнообразни прорези.Революционният състав на протектора променя своята еластична хистереза, т.е. поглъщането на енергия, в зависимост от работната температура: това осигурява спестяване на гориво и отлично общо представяне.КОНСТРУКЦИЯ:Каркасът е създаден на базата на изпитана по състезателните писти технология. Два стабилни стоманени пояса; найлонови стабилизатори на 0°.ПОКАЗАТЕЛИ: P 3000 Energy(TM) реагира на заобикалящите стресови обстоятелства, адаптира се към околната среда и може да променя характеристиките си в реално време, за да подобри всеки показател, когато това е необходимо."VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Правилно си се ориентирал да не си купуваш.Карах с Пирели Р3000 отпред и какво да ти кажа...гумите бяха на пластмаса след 1 година употреба.А най-тъпото стана скоро.Паркирал съм си аз кротко в центъра и като тръгвам да излизам въртя волана преди да съм тръгнал, за да мога да изляза.И хоппппааа познай-половината гума остана на земята.Или по-точно онази част от гумата, която беше в допир с асфалта в този момент.Друг въпрос пък е факта, че и при дъжд не се държи достатъчно добре, да не кажа хич не се държи.Абе един съвет-избери си друга гума.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Правилно си се ориентирал да не си купуваш.Карах с Пирели Р3000 отпред и какво да ти кажа...гумите бяха на пластмаса след 1 година употреба.А най-тъпото стана скоро.Паркирал съм си аз кротко в центъра и като тръгвам да излизам въртя волана преди да съм тръгнал, за да мога да изляза.И хоппппааа познай-половината гума остана на земята.Или по-точно онази част от гумата, която беше в допир с асфалта в този момент.Друг въпрос пък е факта, че и при дъжд не се държи достатъчно добре, да не кажа хич не се държи.Абе един съвет-избери си друга гума.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар