Носи се слух (т./е. братчеда на баджанака чул неговия шурей как негов приятел казал), че ДЕБИЦА са подмарка на ГУД ИЪР, и че дебицата всъщност е гуд иър от преди 3 години - да си продават старите модели, и че като качество били еднакви - еднакви материали, еднакви шарки - абе гуд иър с друг надпис и стар модел. Някой знае ли дали има нещо вярно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лeтни гуми - съвет
Collapse
X
-
Synthy написа:Носи се слух (т./е. братчеда на баджанака чул неговия шурей как негов приятел казал), че ДЕБИЦА са подмарка на ГУД ИЪР, и че дебицата всъщност е гуд иър от преди 3 години - да си продават старите модели, и че като качество били еднакви - еднакви материали, еднакви шарки - абе гуд иър с друг надпис и стар модел. Някой знае ли дали има нещо вярно?
Коментар
-
Абе аз съм на менение нова да е марката няма голямо значеие.Карам вече 4-ти чифт с ласса марива или мерива или мерина или нещо такова беше непомня точно ,всесезонна не ми е играла никога номер дори и на сняг.Карал съм с какви ли не гуми и съм на мнението че марката няма значение важното е гумата да е новаA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Здравейте колеги. Аз не разбирам много, но на моето Bravo някъде ноември месец му сложих Kumho KH21 Solus Vier и съм много доволен. Гумите са всесезонни и ми бях препоръчани от Кристо. Като гледам из интернет тази марка изобщо не се е "пръкнала" от някъде си, а е доста напред с технологийте. Само се чудя дали всесезонните гуми са добър избор?Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:Здравейте колеги. Аз не разбирам много, но на моето Bravo някъде ноември месец му сложих Kumho KH21 Solus Vier и съм много доволен. Гумите са всесезонни и ми бях препоръчани от Кристо. Като гледам из интернет тази марка изобщо не се е "пръкнала" от някъде си, а е доста напред с технологийте. Само се чудя дали всесезонните гуми са добър избор?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:1) да си доволен е относително - доволен си от гумите в сравнение с какво, или просто ти харесва ка кти стоят на джантите?2) всесезонната гума е по-зле от летната през лятото и зимната през зимата и за мен е сериозен компромис със сигурността.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:charlie написа:1) да си доволен е относително - доволен си от гумите в сравнение с какво, или просто ти харесва ка кти стоят на джантите?2) всесезонната гума е по-зле от летната през лятото и зимната през зимата и за мен е сериозен компромис със сигурността.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар