niko_ymn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител - какъв, къде, колко? Искам да е читав!
Collapse
X
-
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
-
Недоволен съм от марката MecArm(на 192000км сложих комплект-феродов, притискател и лагер) на 194500км започна да влиза трудно първа и задна съпроводена с хъркане.След още 1000 км беше късмет да тръгна от някой кръстовище, лоста минаваше през всички скорости докато накрaя вкарам първа.Беше истински ад.Смених, щанги тампон на скоростите,скоростен лост- легло и нищо.Накрая 3-ма-4-ма казаха съединител, друг кутия, трети-масло и си викам първите трима познаха.Купих си Валео комплект и го смених и сега съм щаслив.Никога Мекарм!!!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
хора да питам за моята лагерницаФиат Пунто МК1 1,1 97гслучвало ми се е при вкарване на първа съединителя да остава долу до ламарина, при изключване от скорост се оправя, него прави постоянно, но е доста неприятнооткакво го прави това, мненията са от претискателен диск до жило за съединителя
Коментар
-
seninkn написа:хора да питам за моята лагерницаФиат Пунто МК1 1,1 97гслучвало ми се е при вкарване на първа съединителя да остава долу до ламарина, при изключване от скорост се оправя, него прави постоянно, но е доста неприятнооткакво го прави това, мненията са от претискателен диск до жило за съединителя
Коментар
-
И Аз скоро ще сменям съединител.По съвет на Христо ще е марка АP надявам се да излезе сполучлив.Понеже до колкото разбрах от Него АP били за първоначално вграждане във Фиат, та ще видим де.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Днес като се равих в нета попаднах на една марка съединители за , които не бях чувал- "AISIN". До колкото разбрах се ползва за първоначално вграждане от почти всички японски производители на автомобили. Това е сайта на компанията "AISIN ": http://www.aisinaftermarket.jp/en/SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
batproho написа:И Аз скоро ще сменям съединител.По съвет на Христо ще е марка АP надявам се да излезе сполучлив.Понеже до колкото разбрах от Него АP били за първоначално вграждане във Фиат, та ще видим де.Вече карам разумно!
Коментар
-
Нали Ти е ясно че голяма част от продуктите на Валео са произведени в Турция и нямат нищо общо с качеството на марката?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар