doofiat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител - какъв, къде, колко? Искам да е читав!
Collapse
X
-
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
колеги аз на мойта ланча 1,6ie 75hp този път си го смених сам преди това (1 год) ми го смениха в сервиз и ми сложиха мек арм само диск феродов +лагер едвам го изтърпях ужасни вибрации при трагване на полусъединител все едно че ще се откачи двигатела . сложих комплект делфи ’’боркен бег’’ за 155лв и просто неам думи трагвам без газ на обороти и няма грам тресене много съм доволен за сега минал сам около 500км
Коментар
-
Хм...на магазина на стамболийски има Валео, за Типото струва май 146лв. комплекта, ама като го видях-само дето не паднах, то едно такова смотано, с една щампа смотана(като от анцузите адиБас от едно време),абе ужас изглеждаше, и най-интересното е, че го извади от кутия Борг&Бек, а те нали уж са от Делфи...А в един магазин на Аутоплюс Валеото за Типо струваше 240, ама изглеждаше доста по-добре...правете сметка какво ви дават като евтино Валео,я някой корейски боклук, я нещо друго...N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Хм...на магазина на стамболийски има Валео, за Типото струва май 146лв. комплекта, ама като го видях-само дето не паднах, то едно такова смотано, с една щампа смотана(като от анцузите адиБас от едно време),абе ужас изглеждаше, и най-интересното е, че го извади от кутия Борг&Бек, а те нали уж са от Делфи...А в един магазин на Аутоплюс Валеото за Типо струваше 240, ама изглеждаше доста по-добре...правете сметка какво ви дават като евтино Валео,я някой корейски боклук, я нещо друго...
Коментар
-
Nino написа:nadq написа:Валео, та Валео...Ако качеството на съединителите им е на такова ниво, като на чистачките, които си купих за 20 кинта със същата марка... Едната леко замазва, като се качва, а шофьорската оставя лентичка във десния си край, като се спуска. Може и някой да го сметне за , но според мен, не е допустимо фирма със изградена добра репутация, да прави подобни изцепки, пък било то и със чистачки.Сега се чувствам яко пре...н, пък не ми се и мисли, ако нов съединител и то "марков" изпуши на 20 000км, примерно.Прочетох във горен пост, че Валео били снижили бая качеството, май е така. Старите ми чистеха по-добре, просто малко скърцаха; не са ми криви рамената, нито имам някакви проблеми за да не си вършат простата работа1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
nadq написа:Nino написа:nadq написа:Валео, та Валео...Ако качеството на съединителите им е на такова ниво, като на чистачките, които си купих за 20 кинта със същата марка... Едната леко замазва, като се качва, а шофьорската оставя лентичка във десния си край, като се спуска. Може и някой да го сметне за , но според мен, не е допустимо фирма със изградена добра репутация, да прави подобни изцепки, пък било то и със чистачки.Сега се чувствам яко пре...н, пък не ми се и мисли, ако нов съединител и то "марков" изпуши на 20 000км, примерно.Прочетох във горен пост, че Валео били снижили бая качеството, май е така. Старите ми чистеха по-добре, просто малко скърцаха; не са ми криви рамената, нито имам някакви проблеми за да не си вършат простата работаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
sachma написа:За пари!Просто се слага една щампа и айде-вече е Валео!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Преди година смених съединителя (притискателен, феродов диск и лагер) "Delphi - Borg&Beck" Доволен съм и за сега, а то е твърде рано за да имам някакви проблеми. Цената му - 265лв. Lucas беше със 100лв. по-скъп. Относно ментетата: Изобщо не е трудно да се произведе "менте".За Valleo - работят много подизпълнители. Няколко български фирми също в това число. Дори малко информация от "кухнята": Високотемпературни сонди за Изпускателен колектор с изискванията на Valleo са се оказали трудни за производство на няколко от големите фирми производители и за момента се правят единствено в България.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
sachma написа:niko_ymn написа:Какво ще кажете за Италиански съединител MecArm? Ще притриса ли скоро след като го сложа? Да не се наложи след лятото пак да го сменям?Цената на комплекта е 125 лв. А по отделно:65 притискателя,47 феродовия диск,13 аксиалния лагер;това в магазина на ЕВРО 07 в Русе
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар