Vladim патроне, кога стана админ Твоят съединител твърд ли е ?Не ти говоря за супер твърд просто малко по-твърдичък
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител - какъв, къде, колко? Искам да е читав!
Collapse
X
-
gdd55
-
Още не съм сменял нищо. Чакам едни пари и ако ги получа сменям веднага.А Влади, при мен вече трудничко влизат - като попадна задръстване особено се проявява това явление.Ти знаеш ли дали сме със жило или с хидравлика на съединителя?П.С. Проверих в Т&N car и там ми предложиха оригинално Валео за 353 лв.Сега съм дилема дали АР от hit-ko или оригинално Валео от T&N car.
Коментар
-
gdd55 написа:Vladim патроне, кога стана админ Твоят съединител твърд ли е ?Не ти говоря за супер твърд просто малко по-твърдичъкFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55
10хЗначи моят си е абсолютно наред.Нито боксува,претръства на тръгване но както казваш ти като му дам гас се оправя.Претесняваше ме само това малко по-трудно натискане, ама щом и при тебе е така.
Коментар
-
Валео, та Валео...Ако качеството на съединителите им е на такова ниво, като на чистачките, които си купих за 20 кинта със същата марка... Едната леко замазва, като се качва, а шофьорската оставя лентичка във десния си край, като се спуска. Може и някой да го сметне за , но според мен, не е допустимо фирма със изградена добра репутация, да прави подобни изцепки, пък било то и със чистачки.Сега се чувствам яко пре...н, пък не ми се и мисли, ако нов съединител и то "марков" изпуши на 20 000км, примерно.Прочетох във горен пост, че Валео били снижили бая качеството, май е така. Старите ми чистеха по-добре, просто малко скърцаха; не са ми криви рамената, нито имам някакви проблеми за да не си вършат простата работа1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
nadq написа:Валео, та Валео...Ако качеството на съединителите им е на такова ниво, като на чистачките, които си купих за 20 кинта със същата марка... Едната леко замазва, като се качва, а шофьорската оставя лентичка във десния си край, като се спуска. Може и някой да го сметне за , но според мен, не е допустимо фирма със изградена добра репутация, да прави подобни изцепки, пък било то и със чистачки.Сега се чувствам яко пре...н, пък не ми се и мисли, ако нов съединител и то "марков" изпуши на 20 000км, примерно.Прочетох във горен пост, че Валео били снижили бая качеството, май е така. Старите ми чистеха по-добре, просто малко скърцаха; не са ми криви рамената, нито имам някакви проблеми за да не си вършат простата работаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
niko_ymn написа:Какво ще кажете за Италиански съединител MecArm? Ще притриса ли скоро след като го сложа? Да не се наложи след лятото пак да го сменям?Цената на комплекта е 125 лв. А по отделно:65 притискателя,47 феродовия диск,13 аксиалния лагер;това в магазина на ЕВРО 07 в РусеN.Y. State of Mind
Коментар
-
niko_ymn написа:сега последно някой кара ли с МекАрм и как се чувства потеглянето?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар