zgabrovski написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител - какъв, къде, колко? Искам да е читав!
Collapse
X
-
doofiat написа:zgabrovski написа:Наско беше снимал моето в темата където беше писал как ми е сменил съединителя.Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
gdd55
Аз дали съм за съединител?Като тръгвам ми тресе ако не дам доста гасПедала ми е много твърдОт известно време ако не го натисна баш до долу трудно ми влизат скоростите.За преплъзване още не съм го усетил но може и да преплъзва незнам как да го пробвам.Ще късам с колата до Англия лятото и ме е страх да не стане някой фал с тоя съединител че ме съмнява от извесно време.Дайте някакъв съвет да го тествам да знам 100 процента какво да правя
Коментар
-
gdd55 написа:Аз дали съм за съединител?Като тръгвам ми тресе ако не дам доста гасПедала ми е много твърдОт известно време ако не го натисна баш до долу трудно ми влизат скоростите.За преплъзване още не съм го усетил но може и да преплъзва незнам как да го пробвам.Ще късам с колата до Англия лятото и ме е страх да не стане някой фал с тоя съединител че ме съмнява от извесно време.Дайте някакъв съвет да го тествам да знам 100 процента какво да правяN.Y. State of Mind
Коментар
-
gdd55 написа:Аз дали съм за съединител?Като тръгвам ми тресе ако не дам доста гасПедала ми е много твърдОт известно време ако не го натисна баш до долу трудно ми влизат скоростите.За преплъзване още не съм го усетил но може и да преплъзва незнам как да го пробвам.Ще късам с колата до Англия лятото и ме е страх да не стане някой фал с тоя съединител че ме съмнява от извесно време.Дайте някакъв съвет да го тествам да знам 100 процента какво да правя
Коментар
-
HCO написа:doofiat написа:zgabrovski написа:Наско беше снимал моето в темата където беше писал как ми е сменил съединителя.
Коментар
-
gdd55
doofiat написа:gdd55 написа:Аз дали съм за съединител?Като тръгвам ми тресе ако не дам доста гасПедала ми е много твърдОт известно време ако не го натисна баш до долу трудно ми влизат скоростите.За преплъзване още не съм го усетил но може и да преплъзва незнам как да го пробвам.Ще късам с колата до Англия лятото и ме е страх да не стане някой фал с тоя съединител че ме съмнява от извесно време.Дайте някакъв съвет да го тествам да знам 100 процента какво да правя
Коментар
-
При мене така "тръска" шибаното корейско валео на бравото. Иначе обаче педала е по мек от AP-то и скоростите влизат по "мазно", но всек пак става въпрос и за различни кутии.Ако си за смяна педала ще ти е ужасно твърд и с много малък ход, като скоростите ще влизат трудно. Ако ти предстои дълъг път до Англия по добре си го смени преди да тръгнеш, може и да не се наложи там но ако се наложи със сигурност ще ти чуеме псувните от острова чак тук И още нещо, наскоро ходихме с бравото по един доста стръмен и черен път. Наложи се доста "полусъединител". Резулатат беше ужасна миризма на феродо. На другия ден направих същото но с другата кола, изобщо нямаше такова нещо!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
gdd55 написа:doofiat написа:gdd55 написа:Аз дали съм за съединител?Като тръгвам ми тресе ако не дам доста гасПедала ми е много твърдОт известно време ако не го натисна баш до долу трудно ми влизат скоростите.За преплъзване още не съм го усетил но може и да преплъзва незнам как да го пробвам.Ще късам с колата до Англия лятото и ме е страх да не стане някой фал с тоя съединител че ме съмнява от извесно време.Дайте някакъв съвет да го тествам да знам 100 процента какво да правя
Коментар
-
gdd55
doofiat написа:От както съм взел кола (26.11.2005 г.) съм минал около 37 000 км. От първото ми качване, притръсква и много се дразня от това. Сега наистина ще го сменя тоя съединител, защото жена ми трудно вкарва скоростите понякога.
Коментар
-
gdd55 написа:doofiat написа:От както съм взел кола (26.11.2005 г.) съм минал около 37 000 км. От първото ми качване, притръсква и много се дразня от това. Сега наистина ще го сменя тоя съединител, защото жена ми трудно вкарва скоростите понякога.
Коментар
-
gdd55 написа:doofiat написа:От както съм взел кола (26.11.2005 г.) съм минал около 37 000 км. От първото ми качване, притръсква и много се дразня от това. Сега наистина ще го сменя тоя съединител, защото жена ми трудно вкарва скоростите понякога.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Притръсването е белег не толкова че си за смяна, колкото че съединителя който ти е сложен е кофти марка. На бравото при мен е сменен преди 15000 км, в интерес на истината си поиграх доста да го регулирам и сега не "тръска" като в началото.Ако разровите из темите, имаше един колега с типо 1.1 който също се оплакваще от "притръсване".Аз също изкарах 45000 мк на бравата, но като счупих пластмасата на 2-ро жило директно вкарах колата в бокса. След смяната гледахме стария съединител, имаше в него хляб за още 10000 км, но сигурно щеше да скъса най малко още 2 жила.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
gdd55
Реклама
Collapse
Коментар