zim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител - какъв, къде, колко? Искам да е читав!
Collapse
X
-
Сподели какви са симптомите на износен опорен лагер, за да знаем и ние.[/quote]Честно казано ако полуоската не беше свалена нямаше да разбера, че лагера си е заминал, което от своя страна ме изненада тъй като по време на движение не съм забелязал характерни шумове от износен лагер. Предполагам че трябва да се усети някакво свирене, ромолене и т.н. При свалена полуоска е много лесно - при завъртане хъркаше като алкохолик с дългогодишен стаж.Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
-
u_bo
Vladim написа:Споделете моля сервиз в София, в който сте сменили съединителя си и сте доволни от работата и разбира се цената е адекватна? Ако бях близо Ямбол - ясно, но уви...
Коментар
-
u_bo написа:Vladim написа:Споделете моля сервиз в София, в който сте сменили съединителя си и сте доволни от работата и разбира се цената е адекватна? Ако бях близо Ямбол - ясно, но уви...BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
От известно време насам и моята кола /фиат браво 1.6 16в./ нещо се излага при превключване на скоростите. При включване на първа, натиснат съединител додолу като че опира в нещо, преди да влезе, а при включване на задна направо имам чувството че си изтръгвам... Оная работа, мамка му! Останалите скорости си влизат без кой знае какъв зор, да видим докога ще е. При нашите коли май няма натягане на съединител, или греша? Нещо ми говори, че и доливане на скоростната кутия няма да оправи нещата, но ще видя нивото за всеки случай.biker_81 написа:Има натягане и отпускане от жилото на съединителя.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Аз съм със съединител Валео, миналата година го смених в Д&Н Овча Купел.Комплекта с монтажа ми струваше 540лв. - дадоха ми една година гаранция.Е...вече ми изтече гаранцията и при потегляне на първа започна да ми предърпва колата и да тресе - видимо като отпускам съединителя...та според мен ... мойто валео може да е някакво менте.И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
cHaunepucTa написа:Аз съм със съединител Валео, миналата година го смених в Д&Н Овча Купел.Комплекта с монтажа ми струваше 540лв. - дадоха ми една година гаранция.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:cHaunepucTa написа:Аз съм със съединител Валео, миналата година го смених в Д&Н Овча Купел.Комплекта с монтажа ми струваше 540лв. - дадоха ми една година гаранция.И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?
Коментар
-
Re: Съединител - какъв, къде, колко? Искам да е читав!
doofiat написа:Симптоми: 2. Като пускам съединителя без газ притръсква доста и винаги давам газ като включвам първа или задна._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
Re: Съединител - какъв, къде, колко? Искам да е читав!
MorningEnergy написа:doofiat написа:Симптоми: 2. Като пускам съединителя без газ притръсква доста и винаги давам газ като включвам първа или задна.
Коментар
-
Питам защото при колата на майка ми се наблюдава нещо подобно.Като тръгваш и колата леко притриса сеедно двигателя ще се загаси.За това трябва да се даде малко повечко газ в сравнение с мойта кола (и двамата караме пунтота).Какво означава това?Ако е съединител какво по точно му е прецакано?_/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар