Здрашейте,Гледам от няколко дни гумите и колкото повече ги гледм толкова повече се чудя. Вариянт 1 ми е корморан и производните му там тигър,таурус рикейн или деитън за 70лв. Вариант 2 клебер гиславед барум за 90.Какво е вашето мнение.Не навъртам много километри около 2000 до 3000 хиляди на сезон. Не съм превърженик на високите скорости а и колата не предразполага. STILO 1.4. Размера е 205/55/16 не ми е до 20лв разлика на гумаа но незнам дали има разлика между тях и по евтините.Отворен съм и за други предложения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гуми за лято 2020
Collapse
X
-
За бюджетна гума Kleber, Gislaved...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Само за протокола - Нексен са чисти китайчета и това с Корея и европейски аналог са измишльотини , но все пак са нормален бюджетен клас гуми ( които не бих си сложил на моя кола разбира се )koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
Константинов написа: Преглед на мнениетоСамо за протокола - Нексен са чисти китайчета и това с Корея и европейски аналог са измишльотини , но все пак са нормален бюджетен клас гуми ( които не бих си сложил на моя кола разбира се )A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Нексен са чисти китайчета и това с Корея
От Корея са е завод може да има и в Китай
Янгсан, Ю. Корея
Nexen Tire America, Inc.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар