Здравейте, понеже нямам комплект джанти за зимните гуми, дали ще мога да ползвам джанти от Стило, гледам намират се и не са скъпи. 16" метални не намирам никъде или искат повече от на алуминиевите. Джантите от Стило са 7J/16" - ET41, на делтата съм с 7J/17" - ET31 - би трябвало да нямам проблеми. Харесал съм от друг град и не мога да тествам нищо, мисля, че на новото браво, които са със 17 е същото, до колкото четох - 16ката ще е ок, 15 е невъзможно понеже ще удари в спирачния апарат - не го мисля това. Има ли проблем с разликата в ЕТ? Какъв е размерът оригиналният на браво 2 - 16"?
Разгледах форума на Ланча, то няма кой да те припсува даже там Нали идеалният размер за гуми 16" на стило/браво 2 е 205/55, карам в момента с 225/45/17 и очите са ми на 4 постоянно за шахти, неравности и не знам си какво, за зимата поне искам да намеря 16?
Кой каквито размишления има да се включва, още не съм ги купил, ни гуми, ни джанти
Разгледах форума на Ланча, то няма кой да те припсува даже там Нали идеалният размер за гуми 16" на стило/браво 2 е 205/55, карам в момента с 225/45/17 и очите са ми на 4 постоянно за шахти, неравности и не знам си какво, за зимата поне искам да намеря 16?
Кой каквито размишления има да се включва, още не съм ги купил, ни гуми, ни джанти
Коментар