Колеги,с какви зимни гуми карате?Дайте мнение за гуми- средна хубост.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зимни гуми
Collapse
X
-
Средна хубост - 100-110 лв за гума. Само хубост - 60 лв надолу, а много хубост - 60 лв нагоре.
Ако питаш за марка, мнения много и различни. Аз съм заложил на гудиър, като зимните, които ще сложа скоро са на 5 години, като 4 от тях съм ги карал целогодишно и няма проблем да ме изкарат и тази зима. Но аз не навъртам много километри, около 12-15 хиляди годишно.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
На Бравото си сложих две зимни отпред и две летни отзад Барум . Изкарват около 4 години при пробег около 15 хиляди км на година. Така бях и със старото Стило. Гумите в Метро са на изгодна цена и са добро качество. И аз ги загледах, но вече бях си купил Барумките.Последна редакция от RoPa; 04.11.2019, 02:24.
Коментар
-
За мен баласа цена - качество идеално се покрива от UNYROAL . Миналата зима 45к без нито една изненада и като гледам имат ресурс да изкарат и тази зима ама още си ги пазя в гаражаkoce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
Много се ослушвах и гледах тази година... средна хубост - за мен лично - Фулда кристал монтеро 3. За моя размер 195/65 Р15 в Примекс са по 88 лева, с отстъпка - 80 лв. броя. Видях ги на живо с конкуренцията - в сравнение с Ханкуук и Матадор - много добри, меки. Всички гуми там са производство в източния блок - Словения, Чехия, Румъния, Унгария - ако има значение де.. БФ Гудрич ги дават с по-добри показатели от Фулда-та, ама ги нямат налични, при положение, че моят размер е масов. Живот и здраве и пари - ще взема две за отпред.
бтв. сега съм отпред със същите Фулда - четвърти сезон - нямам оплаквания. Принципно моето мнение е, че зимна гума отпред - не повече от 4 сезона се кара...
п.п. За служебната миналата година взехме 2 16-ки предни Пирели https://www.primex-bg.com/195-65r15-...to-winter.html - колегата е супер доволенПоследна редакция от donnna; 06.11.2019, 10:08.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
dianko dimitrov написа: Преглед на мнениетоКакво ще кажете за гуми MAXISS.Препоръчаха ми ги. 92 лв. броя.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Аз съм с такива на 159-та, 235/45/18. С такива дойде от Италия. Принципно марката е специализирана в производството на висококачествени гуми за велосипеди (високите класове над 5000-6000лв.), както и за мотоциклети и OFF-ROAD. Така че не са въобще за подценяване.
.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
donnna написа: Преглед на мнениетоАз такъв експеримент не бих си направил...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар