Здравейте колеги,за фиат пунто мк2 2000 г 1.2 бензин какви крушки да сложа,голям проблем !Казват ми 55 вата Х7 но светят като свещ.С лупи съм на фаровете.Кажете за къси и дълги какво точно да търся,защото вечер се кьора кат...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светлини за Фиат пунто
Collapse
X
-
Доколкото съм запознат крушките за Punto MKII преди фейслифта са къси - H1/H7, дълги - H1/H7, светлини за мъгла - H3. Поне в моя случай е така.
Имах подобен проблем - колата я взехме с не чак толкова лошо светещи фарове, колкото компрометирани - единия се пълнеше при всеки дъжд, и двата се запотяваха ужасно. Много ме дразнеха и реших въпроса радикално - купих нови, нeоригинални (TYC) фарове и сега пред колата е бял ден . Чисто новия, макар и неоригинален фар със сигурност свети по-добре от 15 годишния Valeo .::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
Колега, каква е цената на фаровете, че и аз се замислям за тази процедура и тогава един 55В ксенон...
sclera_bg написа: Преглед на мнениетоДоколкото съм запознат крушките за Punto MKII преди фейслифта са къси - H1/H7, дълги - H1/H7, светлини за мъгла - H3. Поне в моя случай е така.
Имах подобен проблем - колата я взехме с не чак толкова лошо светещи фарове, колкото компрометирани - единия се пълнеше при всеки дъжд, и двата се запотяваха ужасно. Много ме дразнеха и реших въпроса радикално - купих нови, нeоригинални (TYC) фарове и сега пред колата е бял ден . Чисто новия, макар и неоригинален фар със сигурност свети по-добре от 15 годишния Valeo .
Коментар
-
Поръчах от mitaka_71, фаровете са със светлини за мъгла и ел.регулиране и ми излязоха ~ 230 лева двата (моторчетата за регулиране не са в комплекта, ползвах моторчетата от старите фарове). Мисля че цената ще варира в зависимост от това какъв е фара - със/без халогени, със/без електрическо задвижване и т.н. Предлагат се фарове на още една марка DEPO, но Митака препоръча TYC, като по-добрия (но и малко по-скъп) вариант.
Силно препоръчвам да се ползват с халогенни или ксенонови крушки. Аз се наиграх с едни LED крушки - няма място в секцията за къси (заради вентилаторите), сложих ги на дългите, но не светят както исках....Последна редакция от sclera_bg; 23.01.2018, 16:26.::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
sclera_bg написа: Преглед на мнениетоДоколкото съм запознат крушките за Punto MKII преди фейслифта са къси - H1/H7, дълги - H1/H7, светлини за мъгла - H3. Поне в моя случай е така.
Имах подобен проблем - колата я взехме с не чак толкова лошо светещи фарове, колкото компрометирани - единия се пълнеше при всеки дъжд, и двата се запотяваха ужасно. Много ме дразнеха и реших въпроса радикално - купих нови, нeоригинални (TYC) фарове и сега пред колата е бял ден . Чисто новия, макар и неоригинален фар със сигурност свети по-добре от 15 годишния Valeo .Последна редакция от FaKeR; 23.01.2018, 17:49.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар