Аз преди 1 месец и малко си купих от кауфланд валео на цена 15 лв. мисля,че бяха за брой и имат накрайник за кромата ,за сега чистят много добре и са много тихи.Банани са и преди съм карал валео и мисля,че са супер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви чистачки да си взема?
Collapse
X
-
Аз също по едно време се бях засилил да купувам скъпи чистачки BOSCH за Кромата, обаче няколко човека, включително и хората, които продават в единия магазин за авточасти ми казаха, че пак не е гаранция, че ще изкарат дълго и затова се отказах. Просто си сменям само перата щом почнат да не чистят хубаво или почнат да прескачат и скърцат, горе долу на всеки 5-6 месеца. Дано BOSCH-а при колегата изкарат дълго и да си оправдаят паритеПоследна редакция от valtera_; 04.12.2017, 17:35.Fiat Croma 1.9 16V MJet
Коментар
-
Punto_II_HGT написа: Преглед на мнениетоK-classic (кауфланд) по 5-6 лева бройката карат по 2 години при мен...Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
След някое време като си обновите автопарка ще разберете защо да давате по 50 лв за чистачки. И аз гледах тъпо като от мерак за алфата купих чистачки на бош за 40 лв. и то се оказа че захвата няма нищо общо.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар