Какви чистачки и от къде да си взема? ДАли да си купя маркови,специални за моя автомобил от магазините за авточаст или обикновени от веригите или бензиностанциите? Безшарнирни тип банан ли да са или обикновени?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви чистачки да си взема?
Collapse
X
-
Какви чистачки да си взема?
Fiat Croma 1.9 JTD 110kw 2006
https://www.carspending.com/bg/profile/1503822642963639Етикети: –
-
Евтините не струват. Аз купувам само BOSCH и VALEO. Като от VALEO-то съм по-доволен, изкараха повече. Взех ги на някаква промоция от Метро. Аз карам с асиметрични дължини на чистачките. Тая пред мен я слагам максимално дълга, за сметка на дясната. Почнах да правя така като си купих Пунтото. Понеже съм дълъг и с еднакви чистачки не ми чистеше достатъчно високо прозореца. Сега на Мултипла-то пак съм с асиметрични дължини.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
Най-доволен съм от Mitutoyo https://www.google.bg/search?biw=144....0.Vtr4ijfMtC4
4лв броя и държат по година, че и повече! Ако са ви изчанчени захватите има и малко по скъпи със всички видове преходници.Последна редакция от Lyubcho88; 19.11.2017, 19:35.
Коментар
-
Lyubcho88 написа: Преглед на мнениетоНай-доволен съм от Mitutoyo https://www.google.bg/search?biw=144....0.Vtr4ijfMtC4
4лв броя и държат по година, че и повече! Ако са ви изчанчени захватите има и малко по скъпи със всички видове преходници.koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
След като миналата зима някъф фен, в най-голямата зима ми свил и трите, при положение, че повечето колеги си ги бяха вдигнали заради снега, като за изложба с подкана за кражба, а моите бяха затрупани в сняг и лед - купувам най-евтините, банани или графитни.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
vnukata написа: Преглед на мнениетоДа така е, като ги напече лятото слънцето ако ще и бош и шампион да са, се спичат. Мойте ги сменям като почнат да мажат, винаги купувам от най-евтините - сменям ги като почнат да мажат. Попадал съм на евтини които са издържали 1 година, а също и на такива които 2 месеца.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
" само дето при него с чистачките дето му гш предлагате не става. Захвата е малко по различен. Комплекта е към 60 70 лв." В Еврото има ITN (банани) с всички видове приставки. Без отстъпка ще са към 20лв сигурно за двете.Последна редакция от Brevetti; 20.11.2017, 20:22.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
George1984 написа: Преглед на мнениетоКакви чистачки и от къде да си взема? ДАли да си купя маркови,специални за моя автомобил от магазините за авточаст или обикновени от веригите или бензиностанциите? Безшарнирни тип банан ли да са или обикновени?
Дам аз след смяна на няколко нови чистачки от старите типажи минах на банани и се родих...
Аз ти казвам банани старите се шибани и от 10 лв да вземеш пак се разглобяват особено в сняг... Аз вземам от руския пазар по 2.50 броя че са същите като тези от 4/6/8 даже малко по здрави... И да ги чопнат 2.50 са... Който си слага от 40/50/60 все едно ги е сложил тези пари на капака
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар