Има доста изписано в нета по темата,включително и в сайта на Примекс откъдето си ги купил.И моите са така и всичко си е наред,четенето му е майката за всички невярващи.
Ето какво намерих аз: https://www.primex-bg.com/polezno/vidove-gumi
Несериозно е да се върви срещу инженерната мисъл, щом така са проектирани значи е така. И все пак изникват възпроси за по-любопитните, как идентична гума с шарка с обърнати наобратно канали би имала същия коефицент на сцепление
Не лош компромисен вариант, но 4мм си е сериозен грайфер, особено ако ченгето реши да не мери баш в средата.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
То едно време не беше задължително и пак глобяваха... Аз си имам 4 нови... Реално един зимни гуми ги търкаляш 5 месеца... Демек и нови да вземеш трябва бая години да ги търкаляш.... Миналата година си беше бая зима и сняг и като не чистят навреме и като хората...
да така е аз тогава бях хептем млад шофер на 1 месец с гуми не повече от 5мм зимни ама си ореше фиата никъде не е пробоксувал или закъсал а съм минавал през 10-15см сняг поне
Демонтаж, монтаж, баланс е 6лв, вентила е още 2лв, значи около 75лв/бр е чистата им цена. Дано да са хубави, защото за тия пари може да се вземе доста прилична маркова гума.
Демонтаж, монтаж, баланс е 6лв, вентила е още 2лв, значи около 75лв/бр е чистата им цена. Дано да са хубави, защото за тия пари може да се вземе доста прилична маркова гума.
Е зависи как се пазариш едно време мойте бяга по по 90 лв , но ги взех за 330 с монтажа баланса и вентилите...
Здравейте колеги, наближава зимата и въпреки че има доста време искам да си избера зимни гуми. Бих искал ако някой е карал с гумите, които ще изброя да изкаже мнение, за което благодаря предварително.
Размера, който ще взема е 185/65/15, а марките на които съм се спрял са:
Kleber Krisalp HP2
Bf goodrich G force winter
Fulda Christall Montero
Поздрави!
Коментар