Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлично масло TUTELA GI/V за Croma 2.2, от къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хидравлично масло TUTELA GI/V за Croma 2.2, от къде?

Здравейте,

от скоро съм собственик на FIAT Croma 2.2 бензин 2005г. и започнах обсужването и - масло, филтри и др. Колата е автоматик и според препоръките на FIAT за скоростанта кутия трябва да долея 4л масло TUTELA GI/V. В един Варненски сервиз (и в интернет) продават маслото за 42 лв литъра.
    Може ли да ми кажете дали някъде мога да го намеря по-евтино? Дали мога да го заменя с друго масло? И ако го заменя какви роскове има това?

Грешен раздел -> Преместена.
    Допълнено заглавие.
    Модераторски екип на fiatforum.bg

Гледам тук е доста по-евтино: http://www.ve-auto.com/shop/tutela-gi-v
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

За твоята кутия ще стане всяко масло, което отговаря на стандарт JWS-3309. Има доста масла на пазара на половината цена.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Благодаря за информацията! Опитах се да намеря нещо добро на доставни цени, очаквам отговор и ще видим какво ще стане.
        Сега по-големия проблем е, че метановата уредба не работи добре и усилията са насочени на там.

Коментар

engdante написа: Преглед на мнението
          Здравейте,

от скоро съм собственик на FIAT Croma 2.2 бензин 2005г. и започнах обсужването и - масло, филтри и др. Колата е автоматик и според препоръките на FIAT за скоростанта кутия трябва да долея 4л масло TUTELA GI/V. В един Варненски сервиз (и в интернет) продават маслото за 42 лв литъра.
          Може ли да ми кажете дали някъде мога да го намеря по-евтино? Дали мога да го заменя с друго масло? И ако го заменя какви роскове има това?

Грешен раздел -> Преместена.
          Допълнено заглавие.
          Модераторски екип на fiatforum.bg
          Свържи се с колегата mitaka_71
          http://www.fiatforum.bg/showthread.p...a-romeo/page79

Коментар

Working...
          X