Днес забелязах нещо, което ми се струва странно. Преди около 2 месеца сменях маслото на волвото и му сипаха 4.8 литра от втората 5-литрова туба. Аз бях казал на майстора да я сипе цялата, защото знам, че се събира, но той каза, че му се сторило, че ще мине максимума. Това са глупости де, волвото събира 5,6 литра, но малко трудно се виждат показанията на щеката. Както и да е. Та майсторът беше сипал 4,8 литра. Днес реших да сипя другите 200 мл. Още като започнах да ги сипвам ми направи впечатление, че маслото е доста тъмно, като отработено. А на дъното на тубата имаше видима черна утайка. Не знам да се притеснявам ли, че сипах тези 200 мл?
П.П. Оказа се, че няма проблем . Говорих с майстора - тогава е сипал цялото масло, а после е източил 200 мл., защото му се е сторило, че е минало максимума. И ми е върнал тези 200 мл. в тубата. Така че е нормално да е по-черно.
П.П. Оказа се, че няма проблем . Говорих с майстора - тогава е сипал цялото масло, а после е източил 200 мл., защото му се е сторило, че е минало максимума. И ми е върнал тези 200 мл. в тубата. Така че е нормално да е по-черно.
Коментар