Колеги,споделете мнения за гуми Evergreen?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за гуми Evergreen
Collapse
X
-
aз съм с вторa ръкa гуми но взимa нa годинa две съхрaнявaни добре, тaкa ми се пaднaхa дънлопки нa съсу многогрaйфер ибзaпaзен кaучук... чaк дгумaджияaтa дето продaвa гуми е против употребявaните им aе изкефиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Insane написа:Какъв размер и какви пари и от къде щ. Честита придобивка колега. Да кажеш как се държат на мокро"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
А как ти ги монтираха ? понеже моите като погледнеш лява и дясна от пред все едно едната е монтирана на обратно . Ама не гумите имат "Inside " и " outside " и ако се монтират така както е препоръчал производителя стоят все едно са на обратно лята и дясна говорим . Специално се разходих до дианата заради тези гуми от там ги взех отначало помислих , че имат заводски дефект и са объркали надписа не е възможно на предна лява шарката да е във посока на въртене а дясната да е срещу посока на въртене " като гумите тип рибена кост " Но не точно така правилно са монтирани но за сметка на това имат уникално поведение на пътя . Пробвах ги 2 дена на мокро и обилен дъжд много стабилни за градско шофиране говорим . Има едно друго нещо монтирани са на 15-ките и са напомпани на 2.3 бара и като ги гледаш от страни все едно са меки за 195/50/15 говорим . И се чудя дали да не ги напомпа малко повече ама това вече ще им е в повечко и не е препоръчително според мен.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар