Здравейте, какво масло бихте ми препоръчали да взема за фиат 1.4 12в. Освен селения голд? Синтетика или полу? 10w40 или 5w30/40 благодаря.1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват. Потребители, които често постват в грешни теми или раздели могат да бъдат предупредени.Модераторски екип на fiatforum.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло Fiat brava 1.4 12v
Collapse
X
-
ilian4o88 написа:Карам с кастрол 10w40,вече 5,6 смяни и съм доволен.Мисля да пробвам с Репсол 10w40 следващата смяна,да вида как ще се отрази на моторетката☺Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Gavrata14 написа:ilian4o88 написа:Карам с кастрол 10w40,вече 5,6 смяни и съм доволен.Мисля да пробвам с Репсол 10w40 следващата смяна,да вида как ще се отрази на моторетката☺"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Re: масло
kluchar написа:Масло 10 w40 е нормално алармата стига да не е от много евтините.Гледаш маслената магистрала да не се запушва че става беля на този двигател.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар