Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кабели за ток

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кабели за ток

Здравейте. Някой има ли на идея колко струват кабели за даване на ток от една кола на друга? И ако някой има за продажба?

Или си направи или си купи правени да си сигурен в тях.
    Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Колега вземи си кабел 25мм2 поне 4 метра и го срежи на половина метни му и едни хубави щипки и така за 50лв максимум ще имаш перфектни кабели. Кабел за електрожен ще ти свърши перфектна работа, казвам ти го от личен опит аз самият имам 35мм2 кабели и никога ме са ме предавали.
      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Мисля, че готовите от магазина струват около 15 лева. И са перфектни. нямат никакви проблеми.Защо трябва да се набутва, да си прави, че и 50 лева да излезе?

Коментар

От Кауфланд в Пловдив си взех за 10 лева кабели, че даже бяха и в чантичка кръгла
          Fiat Brava SX 1.6 16v 103hp 99г. Метан

Коментар

stilo_new написа:
            Мисля, че готовите от магазина струват около 15 лева. И са перфектни. нямат никакви проблеми.Защо трябва да се набутва, да си прави, че и 50 лева да излезе?
            Защото е истински кабел а не 2.5мм2 в обвивка за 35мм2 и знае че като му потрябва ще свърши работа а няма да им трепери. Всеки е направил своят избор, аз от моят съм повече от доволен.
            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

stilo_new написа:
              за да запали и да не се подпали
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

кола

Аз ползвах едни готови но доста пъти не вършиха работано смених кабелите с такива с по голямо сечение и ползвах само щипките сега винаги вършат работа .Готовите са дебели ама вътре жичката е тънка и греят .Тк е дадено с 16 квадрата но може и повече да са http://www.kaksepravibg.com/kak-da-n...davane-na-tok/
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ползвам кабел от 10 лв от 5-6 години и не съм имал проблем,но при тях лошото е,че трябва да поработи малко за да позареди падналия.Докато с хубави правени,но и с хубави щипки при закачаш и все едно си преместил заредения акумулатор.Тъй че ако колата е изправна и искаш да имаш за всеки случай вземи си от тези с кръглата чантичка за 10 лв.Винаги ще ти свършат работа макар и по-бавно понякога.
                  Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Направо се "кефя", как тук някой се се хвалят че са прецакали системата и са прескочили физичните закони, минавайки метър. Въпросът е не просто "да имаш", а да ти вършат работа при нужда. Колкото до нещо различно от хляб и салам, закупено от магазини тип "Кауфланд" или "МЕТРО", дори бих се премълчал че го имам.
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

stilo_new написа:
                      И аз имам такива и съм доволен.Не са отлично качество,но ако колата запали веднага-няма проблем.Ако не- малко се позатоплят.За цената си струват.
                      STILO-2003-115 HP-JTD Power
                      Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

batproho написа:
                        Направо се "кефя", как тук някой се се хвалят че са прецакали системата и са прескочили физичните закони, минавайки метър. Въпросът е не просто "да имаш", а да ти вършат работа при нужда. Колкото до нещо различно от хляб и салам, закупено от магазини тип "Кауфланд" или "МЕТРО", дори бих се премълчал че го имам.
                        Е аз имам и ми вършат работа...

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

batproho написа:
                          Ми кефи си се, и аз се кефя, защото със старата кола доста пъти са ми помагали. Помагал съм и на приятели. Използвани са многократно и винаги са вършили работа. Какво още искаш??? Нещо като е евтино, не значи, че некачествено. Същото важи и за обратното.ПП и не са купени от тези магазини. Но пак са 15 лева и са супер качествени!

Коментар

Мда,и аз съм давал ток и на мен са ми давали и не е имало проблеми.Проблем ще е ако колата не е изправна неможе да запали бързо,но и тогава няма да стане нищо просто защото спира да върти от недостик на ток понеже са тънки кабелите С хубави кабели това е предимството.Да запалиш кола с проблем не само в акумулатора.

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

stilo_new написа:
                              batproho написа:
                              Ми кефи си се, и аз се кефя, защото със старата кола доста пъти са ми помагали. Помагал съм и на приятели. Използвани са многократно и винаги са вършили работа. Какво още искаш??? Нещо като е евтино, не значи, че некачествено. Същото важи и за обратното.ПП и не са купени от тези магазини. Но пак са 15 лева и са супер качествени!
                              Аман от "капацитети" в този форум...
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                              X