Здравейте, интересува ме някой попадал ли е на такива тампони за захващане на средното и крайното гърне. Омръзна ми вече за 1 година късам 2-ри комплект гумени тампони, като цяло направени с евтина гума и то доста мека, която се къса при неблагоприятни условия (сол и т.н.)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полиуретанови тампони за изпускателна система.
Collapse
X
-
За две години смених 3 тампона на крайното гърне, като по едно време и с тел го бях вързал. Всичките имаха един и същ проблем - издължаваха се и се късаха. Накрая отидох в една морга, наврях се под едно Браво - тампона на крайното гърне му беше в перфектно състояние и сега вече над половин година не съм имал проблем.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Аз щот сменях средно и задно гърне и тампоните са няква куча марка. Те чисто нови са прекалено деформируеми, а струват 2-3лв. Еб*х ги..знам, че не са мн скъпи, но постоянно се закачам по бордюри при паркиране, когато виснат. Та след като си сложих оригинално от Браво от морга - нямам грижи.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
didich написа:Как ви се късат тия тампони незнам, аз съм с по тежко крайно спортно гърне и до сега 7 години от както колата е при мен не ми се е скъсал и не съм сменявал гумен тампон, явно нещо не е направено по изпускателната, което доста опъва тия тампони и заминават бързо.
Коментар
-
Не е от цепнатините, просто материала не е добър. Когато разглобявахме една стара джипка, коятоне си знаеше годините, задния тампон на ауспуха беше от ауди. Стар и леко напукан не успях да го скъсам след като го разтегнах около 5 пъти повече от дължината му и то с доста голяма сила. Наложи се колегата да го чукне с брадвата, за да се предаде.
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар