Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви лагери?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви лагери?

Здравейте, става на въпрос за предни лагери за главина на пунто 99г. 1.2 16v Искам да попитам лагери SKF, издражливи ли са?
    Fiat Punto 1.2 16v 86к.с.
    България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!

Аз не ги харесвам INA са хубави, но и по-скъпи.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Re: Какви лагери?

Geca7a написа:
      Здравейте, става на въпрос за предни лагери за главина на пунто 99г. 1.2 16v Искам да попитам лагери SKF, издражливи ли са?
      СКФ, СНР, Бреда все тая, купи си шенкели втора употреба и докато ги плащаш стискай пръстите на ръцете.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

M5kov написа:
        Breda са хубави, но и по-скъпи.
        T’ва сериозно ли
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Взех за Лагуната дискове с лагери (вървят комплект) и не са мръднали 3-та година, но не са карани в Бг.
          Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
          Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
          Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

кола

Това трябва да е за новото Пунто Взимаш размера и в магазин за лагери търсиш по размер на средна цена и готово около 50 лв брима значение с ABS или не Може и втора употреба целия шенкел и това е решение
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

emzo написа:
              M5kov написа:
              Breda са хубави, но и по-скъпи.
              T’ва сериозно ли
              "Breda са хубави, но и по-скъпи" ми звучи като реплика на гаражен монтьор, който е в магазина и ти се обажда да те пита какво да купи Мани тия SKF, SNR, NTN... слагай Breda да има работа за монтьорите.
              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Аз ще си замълча кротичко, ама описанието на wwalker е уникално добро
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Аз ще си замълча кротичко, ама описанието на wwalker е уникално добро
                  Явно не познавате Мишо и не сте схванали "тънката" му ирония за марките-ако мислите че не е в час ! :D
                  LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                  LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                  LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                  Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                  Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Лагери

На ул. Симеон имах работа до едно момче където сече гарнитури за една служебна машина, та той се е преместил в магазин за лагери на SKF и една любезна женица я попитах за лагери за моето Пунто. Тя отвори каталога и каза размери "/35/72/33/" с номер на лагер VKBA 1402 . Предложи ми доставна цена - 40лв на бр (без гайка и зегерка) - 50лв на бр (комлект всичко)Попиитах и в магазин АУТОСТАР предложиха ми марка Мейле - комплект Лагер/ зегерка/ гайка -43лвВъпросът ми е дали знаете дали са оригинални пишеше ITALY за (СКФ) на тях, според цената? Ако ли не да ми предложите марка/ адрес за софия Цена 40-50лвБлагодаря. Поздрави!
                    България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!

Коментар

Сега виждам, че сте ме взели на подбив Кофти объркване... Имах в предвид INA, няма идея защо им бъркам името с Breda...Въпреки, че съм слагал ролки Breda и си навъртяха 50К без шумове, за сметка на SKF-то, което вие на 2К.Геца, цената само за лагер ли е или за цяла главина, понеже цените за главина са около тези
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

лагер

Цената е за лагер без главина, но като знам колко ментета има, под 50лв ако е с главина макс 5000км. В семейството имаме друга марка автомобил, купих заден лагер за 30лв е така от един магазин, сложих го 2000км и го извадих на парчета - буквално.. След това хубав 72лв и му даваха 150 000.. Сигурно вече е на 40,50 хил не са мръднали..За това питам вас, сигурно сте се сблъсквали с тези проблемни стоки и можете да ми препоръчате до 50лв броя.. Може и малко повече с главина направо.. Другото е някой има ли отстъпка в някой магазин за фиат да взема това онова? Пък ще почерпя ако трябва ще има процент и за колегата, или ако имате нужда от френски части за автомобили имам добра отстъпка в СТАРС-94.. Ще си направим услуга един на друг..Благодаря предварително отново на вскички!

Коментар

Working...
                        X