Здравейте, става на въпрос за предни лагери за главина на пунто 99г. 1.2 16v Искам да попитам лагери SKF, издражливи ли са?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви лагери?
Collapse
X
-
Re: Какви лагери?
Geca7a написа:Здравейте, става на въпрос за предни лагери за главина на пунто 99г. 1.2 16v Искам да попитам лагери SKF, издражливи ли са?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
emzo написа:Аз ще си замълча кротичко, ама описанието на wwalker е уникално доброLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Лагери
На ул. Симеон имах работа до едно момче където сече гарнитури за една служебна машина, та той се е преместил в магазин за лагери на SKF и една любезна женица я попитах за лагери за моето Пунто. Тя отвори каталога и каза размери "/35/72/33/" с номер на лагер VKBA 1402 . Предложи ми доставна цена - 40лв на бр (без гайка и зегерка) - 50лв на бр (комлект всичко)Попиитах и в магазин АУТОСТАР предложиха ми марка Мейле - комплект Лагер/ зегерка/ гайка -43лвВъпросът ми е дали знаете дали са оригинални пишеше ITALY за (СКФ) на тях, според цената? Ако ли не да ми предложите марка/ адрес за софия Цена 40-50лвБлагодаря. Поздрави!Fiat Punto 1.2 16v 86к.с.
България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!
Коментар
-
Сега виждам, че сте ме взели на подбив Кофти объркване... Имах в предвид INA, няма идея защо им бъркам името с Breda...Въпреки, че съм слагал ролки Breda и си навъртяха 50К без шумове, за сметка на SKF-то, което вие на 2К.Геца, цената само за лагер ли е или за цяла главина, понеже цените за главина са около тези"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
лагер
Цената е за лагер без главина, но като знам колко ментета има, под 50лв ако е с главина макс 5000км. В семейството имаме друга марка автомобил, купих заден лагер за 30лв е така от един магазин, сложих го 2000км и го извадих на парчета - буквално.. След това хубав 72лв и му даваха 150 000.. Сигурно вече е на 40,50 хил не са мръднали..За това питам вас, сигурно сте се сблъсквали с тези проблемни стоки и можете да ми препоръчате до 50лв броя.. Може и малко повече с главина направо.. Другото е някой има ли отстъпка в някой магазин за фиат да взема това онова? Пък ще почерпя ако трябва ще има процент и за колегата, или ако имате нужда от френски части за автомобили имам добра отстъпка в СТАРС-94.. Ще си направим услуга един на друг..Благодаря предварително отново на вскички!Fiat Punto 1.2 16v 86к.с.
България е единствената страна,в която ако шофираш в насрещното може да те бутнат отзад!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар