Здравейте колеги, които карате Фиат като мен. Искам да направя едно предупреждение към вас да внимавате като си купувате гуми от от Практикер,защото аз вече изгорях с гумите Riken, но това си е моя грешка.Оказаха се с фабрично криви протектори.Така са обвързани с оторизираните сервизи за баланс и монтаж,че си бие главата човек после.Гаранцията, която дават вече я изхвърлих,защото ме въртяха почти месец в оторизирания сервиз за гуми и Практикер. Трябва гумите да се пращат за рекламация до фирмата доставчик. И така си въртят далаверите и хората,като мен се лъжат.Нямам думи просто в каква уникална държава живеем!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измама със зимни гуми в Практикер! Внимавайте!
Collapse
X
-
Първо правило при покупка на гуми:Никога от хипермаркет. Там Пени, Била, Карфур,Марфур, Кауфланд и всякакви такива, дето продават крушки, манджи и памперси. Много голяма е вероятността да налетите точно на криви гуми.Корморан се правят в Полша, фабриката е собственост на Мишелин и е съвсем нормална, среден клас гума, със сигурност превъзхождаща в пъти всичко китайско, внасяно напоследък, за което не може да се каже със сигурост дори от кого е произведено.
Коментар
-
didich написа:Въобще не се отказвай, пусни си жалбата до където трябва, ако трябва и до Омбудсмана, зашото докато си правим пас ония ще си правят какво искат, потърси къде си изхвърлил гаранцията и ги почвайFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
vint написа:Да така е ,но вече ми писна и не издържах на тяхната простотия и реших да се откажа. Реших да пиша във форума за да се предпазите. Като има много посредници няма оправия в тази държава!STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар