Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измама със зимни гуми в Практикер! Внимавайте!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Измама със зимни гуми в Практикер! Внимавайте!

Здравейте колеги, които карате Фиат като мен. Искам да направя едно предупреждение към вас да внимавате като си купувате гуми от от Практикер,защото аз вече изгорях с гумите Riken, но това си е моя грешка.Оказаха се с фабрично криви протектори.Така са обвързани с оторизираните сервизи за баланс и монтаж,че си бие главата човек после.Гаранцията, която дават вече я изхвърлих,защото ме въртяха почти месец в оторизирания сервиз за гуми и Практикер. Трябва гумите да се пращат за рекламация до фирмата доставчик. И така си въртят далаверите и хората,като мен се лъжат.Нямам думи просто в каква уникална държава живеем!

За какви протектори говориш? Стана ми интересно, понеже и аз бях намислил да метна 2 такива боклука, но май изпитания Корморан е по-добре
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
      За какви протектори говориш? Стана ми интересно, понеже и аз бях намислил да метна 2 такива боклука, но май изпитания Корморан е по-добре
      Шарката, звучи ли ти по-познато?
      FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Първо правило при покупка на гуми:Никога от хипермаркет. Там Пени, Била, Карфур,Марфур, Кауфланд и всякакви такива, дето продават крушки, манджи и памперси. Много голяма е вероятността да налетите точно на криви гуми.Корморан се правят в Полша, фабриката е собственост на Мишелин и е съвсем нормална, среден клас гума, със сигурност превъзхождаща в пъти всичко китайско, внасяно напоследък, за което не може да се каже със сигурост дори от кого е произведено.

Коментар

Въобще не се отказвай, пусни си жалбата до където трябва, ако трябва и до Омбудсмана, зашото докато си правим пас ония ще си правят какво искат, потърси къде си изхвърлил гаранцията и ги почвай
          punto HGT

Коментар

didich написа:
            Въобще не се отказвай, пусни си жалбата до където трябва, ако трябва и до Омбудсмана, зашото докато си правим пас ония ще си правят какво искат, потърси къде си изхвърлил гаранцията и ги почвай
            Напълно поддържам това становище!
            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Да така е ,но вече ми писна и не издържах на тяхната простотия и реших да се откажа. Реших да пиша във форума за да се предпазите. Като има много посредници няма оправия в тази държава!

Коментар

А ти сигурен ли си, че ако идеш пак и си купиш 4 други гуми , то и те ще са криви ?Принципно това е риска на евтините "куче" марки, но и при средния клас има такива издънки.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сигурен съм,защото и други мои познати изгоряха. Най-добре е от гумаджии,че ако има нещо веднага ще ти ги подновят и няма да мотаят с рекламацията.

Коментар

Имал си лошия късмет да ти се паднат криви гуми. Може да се случи с всяка марка гуми, всеки магазин или гумаджийница.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

vint написа:
                      Да така е ,но вече ми писна и не издържах на тяхната простотия и реших да се откажа. Реших да пиша във форума за да се предпазите. Като има много посредници няма оправия в тази държава!
                      Колега търси си правата докрай и не се отказвай,че те това и чакат.
                      STILO-2003-115 HP-JTD Power
                      Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Working...
                      X