Здравейте потърсих но не намрих със сигурност има и други теми, но искам да ви попитам и след това ще я изтрия темата. Какво масло за скоростите / марка/ синтетика/ да закупя да си сменя маслото на скоростите-ръчни на фиат пунто 1.2 16v 86к.с и колко като количество събира..Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво масло за скоростна кутия
Collapse
X
-
Маслото е SAE 75W90, API GL-4 (или 5), количеството е 2,4 литра, а марката ... по избор.п.с. Аз в момента съм с Кастрол (около 40 лева литъра), но с предишното масло Granville (около 20 лева литъра) ми харесваше повече как се включват скоростите... Хващай някое със средна цена за ушите и си ти.1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
-
Гледам си от София, това е твоя човек http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...707&highlight= С Motul GEAR 300 75W-90 съм и на двете коли, маслото е много добро, а цената е без коментарpunto HGT
Коментар
-
Geca7a написа:Само искам да попитам със сигурност ли е 2.4л както колегата каза за 1.2 16v 86 к.с. 99г (защото ми се вижда много) . Благодаря!punto HGT
Коментар
-
Re: Масло- vin cide
Geca7a написа:Vin: ZFA 17600004893990punto HGT
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Аз мисля, че 2 литра ще стигнат, то и на мен при смяна на маслото на мотора ми дават 5.2 с филтъра ама повече от 4.6 не побира, все пак нещо от старото остава.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар