Кое от посочените по - долу варианти би било по - добре за моя дарак Брава 96’:1)Ardeca 15W-40 за 29лв2)Mobil 15W-40 за 33лв3)Mobil 10W-40 за 444)Castrol GTX 10W-40 за 44 като цената включва смяна и маслен филтър.Досега не съм ползвал нито едно от гореспоменатите и се питам какви отзиви имате за тях и най- вече за последното дали не е някой ментак
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете за избор на масло
Collapse
X
-
Съгласявам се с колегата OpenGL. Защо не пишете в тези теми за какъв мотор става дума????? А сега относно мнението ми за маслото: Ако е бензинов мотор аз твърдо залагам на Мобил 10w40. Имах Брава 1.6 16v и само с такова масло съм я карам и оплакване нямам. Но ако е някое дизелче по-добре е 5w40, сега Стилото го карам с такова синтетично и съм доволен.
Коментар
-
Когато някой не разбира нещо, то се започва с постове като последните два.За бензиновите двигатели монтирани в Брава през 1996, Фиат е препоръчал Selenia 20K 10W40.За дизеловите двигатели монтирани в Брава през 1996, Фиат е препоръчал Selenia Turbo Diesel 15W40.С оглед на това, че наближава зимен период е препоръчителен вискозитет 10W40.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар