Здравейте колеги . Както всички се досещаме идва зима , и следователно идват и зимните гуми.Та на въпроса налага ми се да закупувам 4 новички (205/55/16) зимни гуми.И страшно се колебая каква гума да взема.Последната нова зимна гума съм си взимал Корморан доволен бях, но сега мисля да е нещо друго .Та дайте предложения за Марка Модел зимна гума като тавана ми до 200лв на гума.Като основни изисквания са: да са тихи и да имат добро сцепление на дъжд и сняг.ПС: заглеждам GISLAVED EURO*FROST 5 и BARUM POLARIS3 M+S дайте мнение и за тях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зимни Гуми
Collapse
X
-
Зимни Гуми
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue BirdЕтикети: –
-
https://www.nokiantyres.com/winter-t...wr-d4/Дано само да не остане с гръмката реклама.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Зависи от карането. Доволен съм от Континентал и от Гудиър. Зимни са, но така се случва, че ги карам целогодишно. Континентала - задни, са вече трета година, а гудиъра втора. Грайфера е приличен, надявам се и тази зима да ме избутат, а налято ще му мислим.Зимна гума през лятото става, но лятна през зимата - НЕ! Личен опит.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Ibiza написа:vredestein snowtrac 3 такива си купих миналата зима по стабилен сняг си драпаха много добре .... а на мокро перфектно спиране , тръгване . Препоръчвам"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Миналата година купих комплект Nokian WR D3, като явно и тази зима ще изкарам с тях. Като цяло съм доволен - минах ооколо 15 хил. км зимата, поне 10 пъти София - Смолян, Пампорово, Качвах се на Цигов чарк, Батак и пр. без никакви ядове. Сега се пишат много добри отзиви за новият Nikoan D4 - даже от едн гумаджийница ми казваха онзи ден, че Nikoan ще бъде и е най-търсената зимна гума....
Коментар
-
M5kov написа:Ibiza написа:vredestein snowtrac 3 такива си купих миналата зима по стабилен сняг си драпаха много добре .... а на мокро перфектно спиране , тръгване . ПрепоръчвамФиат Крома 1,9 Mjet 150 автоматик
Крайслер Вояджер 2,5 CRD 144
ex:Lancia lybra 2.4 jtd
Коментар
-
M5kov написа:Ibiza написа:vredestein snowtrac 3 такива си купих миналата зима по стабилен сняг си драпаха много добре .... а на мокро перфектно спиране , тръгване . ПрепоръчвамФиат Крома 1,9 Mjet 150 автоматик
Коментар
-
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар