Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни Гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зимни Гуми

Здравейте колеги . Както всички се досещаме идва зима , и следователно идват и зимните гуми.Та на въпроса налага ми се да закупувам 4 новички (205/55/16) зимни гуми.И страшно се колебая каква гума да взема.Последната нова зимна гума съм си взимал Корморан доволен бях, но сега мисля да е нещо друго .Та дайте предложения за Марка Модел зимна гума като тавана ми до 200лв на гума.Като основни изисквания са: да са тихи и да имат добро сцепление на дъжд и сняг.ПС: заглеждам GISLAVED EURO*FROST 5 и BARUM POLARIS3 M+S дайте мнение и за тях
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Аз съм с Barum Polaris 2 и на мокро вият на умряло, даже си мислих че някой лагер е дал фира. Особено като има кръпки по асфалта от гумите направо става музика.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

DEBICA имат много хубави зимни гуми. Предполагам и търсеният от теб размер ще имат.

Коментар

Щом имаш такъв бюджет погледни Фулда, Вредещайн или Гудиър, ако ли не Дебиката която е споменал колегата е добър вариант.
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

https://www.nokiantyres.com/winter-t...wr-d4/Дано само да не остане с гръмката реклама.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ханкуук айсбеър за съм доволен от тях, много километри съм изкарал с тях по нашия край и не съм имал проблем нито на дъжд нито на сняг.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

При такъв бюджет изборът е доста голям.Лично аз съм карал много марки зимни гуми, но за мен най-добрите са CONTINENTAL ContiWinterContact и DUNLOP WINTER SPORT.
              Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
              Chevrolet Aveo

Коментар

vredestein snowtrac 3 такива си купих миналата зима по стабилен сняг си драпаха много добре .... а на мокро перфектно спиране , тръгване . Препоръчвам
                Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Карал съм с Nokian WR D3 и Continental ContiWinterContact и двете са много добри зимни гуми. Continental-а са с малко по-мек борд, може би от двете клоня повече към Nokian-a. Тази зима ще съм с Kumho .
                  Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
                  Punto GT 1.4 Turbo '99
                  Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

Зависи от карането. Доволен съм от Континентал и от Гудиър. Зимни са, но така се случва, че ги карам целогодишно. Континентала - задни, са вече трета година, а гудиъра втора. Грайфера е приличен, надявам се и тази зима да ме избутат, а налято ще му мислим.Зимна гума през лятото става, но лятна през зимата - НЕ! Личен опит.
                    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Ibiza написа:
                      vredestein snowtrac 3 такива си купих миналата зима по стабилен сняг си драпаха много добре .... а на мокро перфектно спиране , тръгване . Препоръчвам
                      Също ги препоръчвам, в какви снегове съм газил, аз си знам...
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Миналата година купих комплект Nokian WR D3, като явно и тази зима ще изкарам с тях. Като цяло съм доволен - минах ооколо 15 хил. км зимата, поне 10 пъти София - Смолян, Пампорово, Качвах се на Цигов чарк, Батак и пр. без никакви ядове. Сега се пишат много добри отзиви за новият Nikoan D4 - даже от едн гумаджийница ми казваха онзи ден, че Nikoan ще бъде и е най-търсената зимна гума....

Коментар

M5kov написа:
                          Ibiza написа:
                          Това е много хубава гума, който е карал вредещайн само хубава дума е казал за тяхСега се продава Snowtrac 5 вече и цената е доста под бюджета на колегата за гуми
                          Фиат Крома 1,9 Mjet 150 автоматик
                          Крайслер Вояджер 2,5 CRD 144
                          ex:Lancia lybra 2.4 jtd

Коментар

M5kov написа:
                            Ibiza написа:
                            Това е много хубава гума, който е карал вредещайн само хубава дума е казал за тяхСега се продава Snowtrac 5 вече и цената е доста под бюджета на колегата за гуми

Коментар

M5kov написа:
                              Ibiza написа:

Коментар

Working...
                              X