Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Двигателно масло Divinol

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Двигателно масло Divinol

Може ли някой колега, който е използвал масло Divinol 5w40 за дизелов автомобил, да искаже мнение. Препоръчаха ми го като по-качествено от Castrol и не знам дали съм направил грешка като го взех, при условие, че 2 пъти сменях Castrol и си бях значително доволен.Грешен раздел > ПреместенаМодераторски екип fiat-bg.org
    Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.

Все тая е, изобщо не се шашкай...
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Запознат съм с въпросната марка. Това е чешко масло, води се най-евтиното тук. Ползва се масово от чехите. Продава се и наливно на магазините за масла, а също и сервизите го ползват. Едва ли някой ще тръгне да му прави менте и проблеми нямаш да го ползваш. Аз самият бих го ползвал, но едно друго чешко масло (Carlson) е често на промоция и на половин цена е даже по-изгодно. Те тия двете останаха местни, останалите ги купиха големите производители.
      The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
      Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
      Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Колега, това масло ми казаха, че е немско производство, а и на опаковката го пише също. Правело се единствено и само в Германия. Просто не съм го ползвал и не знам какви са мненията.

Коментар

Прав си, немско е. До толкова е разпространено тук, че ми се е набило, че е чешко.
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

А да ми препоръчате за Стило 1.6 103 к.с. 2002-ра какво масло да и слагам, че не знам в момента с какво е?

Коментар

Аз слагам Selenia Gold 10W-40
              Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
              Втората......пак същата!
              (_-_)______////_______(_-_)
              Punto75-Вече на жената!
              Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

И какви са ти наблюденията над Selenia и на каква кола го слагаш, защото много се замислях дали да не си слагам само от него. Може да го пробвам следващия път и ако съм доволен да си остана с него.

Коментар

Working...
                X