Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за накладки LPR?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблема е в това че някои път няма да успее да спре и ще съжалява за 50-60 лева. Вземи си ЕВС накладки, да видиш че до сега си бил без спирачки.
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Сложих ги след около 2часа като си тръгна от работа ще се разбере как са

Коментар

Аз обичам хубави спирачки попринцип си карам стабилно за това исках по скъпи и вече съжалявам че монтирах тези. Преди когато взех колата от италия имаше супер спирачки а сега не см много доволен след 140 се палqт а пред до 170/80 нямах тези проблеми

Коментар

Колеги ще се похваля савсем малко ги покарах да се напаснат два пъти спирах на изключена предавка от 170 и един път от 185 до 70 и не се палят и спират горе долу добре

Коментар

При положение ,че спираш от такива неразумни скорости с тия накладки си играеш на руска ролетка. Още повече нови накладки не се пробват след слагането да спираш от 180 км/ч .
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Утре ще ревне че свират и готово.

Коментар

На мен за това ми се чудят хората що карам бавно. Ами защото ми омръзна да сменям части...Накладки...реално 3-4 спирания им трябват от такива екстремни скорости и се опичат. После... пищене, ядат дискове, не спират, загравят. А са били хубави накладки като нови. Гуми...есента изхвърлих 2 нови заради един мангал с каруца. Излезе внезапно на пътя и като скочих на спирачките, айде две предни гуми на една седмица каране-със спирачен път. Това няма оправяне, няма баланс, нищо няма-хвърля се гумата.

Коментар

Първо ги напаснах около 50 км ги покарах сега нито свирят нито се палят

Коментар

emzo написа:
                    Кратко и ясно - боклуци.
                    Какви ще ми препоръчаш,че и моите съм ги поизпекъл и взеха да хъркат.Благодаря
                    STILO-2003-115 HP-JTD Power
                    Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Преди карах с ЛПР - бива, но не съвсем. Сякаш не спираше съвсем добре колата.Сега съм с Юрид - дискове и спирачки - по-добре е.
                      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Евтините накладки не са икономия. Първо не спират, второ надират/ядът дискове, или се разтапят, а казах ли че не спират. Преди се бях излъгал, да сложа на Мареата Щайнхов за 36лв, е ми не спираше. Още на първото ходене Бургас-Варна-Бургас замириса на запалено феродо, а аз не съм от шофьорите които карат с "натиснати" спирачки. За 5 месеца накладките бяха тотал. За това, по добре 60-70лв за накладки и да си спокоен, от колкото 35лв и да мислиш, че си икономисал.
                        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

С тия евтини наклади ще реве някой.... ама то след дъжд качулка. Българина е богат, обича да плаща по 2-3 пъти, а трудът му за двойната смяна не го оценава, както и да е някой ден всички разбират.

Коментар

парите за труда не ме притесняват защото аз си правя всичко по колата иначе за сега с накладките нямам никакви проблеми нито се палят нито скърцат и педала си е мек и спира прилично

Коментар

aз сложих трв и съм доволен.
                              STILO 1.4 16v.

Коментар

ivan77 написа:
                                aз сложих трв и съм доволен.
                                +1

Коментар

Working...