Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обтяжна ролка пистов ремък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обтяжна ролка пистов ремък

Колеги някой сеща ли се обтяжната ролка на пистовия ремък с нормална резба ли е?Опитах се да я развия все едно е с нормална резба, в тази посока обтегача отпуска ремъка за около четвърт оборот. НЯМА РАЗВИВАНЕ, имам чувството че ще скъсам или заобля болта.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Нормална е.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Всичките болтове в тоя сектор са с нормална резба.Малко ти е рамото :D
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Явно и някой друг се е трудил по тая ролка, щото е изместена с половин сантиметър спрямо другите, направо е изкривен обтегача... та поръчах нов...

Коментар

Абе пичове сигурни ли сте, че обтяжната ролка е с нормална резба, ролката с пружинния механизъм, за нея питам. Звъннах на един приятел той 100% беше сигурен, че е с обратна резба, щото с него сме я сменяли няколко пъти, а аз нямам никакъв спомен как беше.

Коментар

На 99% съм сигурен,че е с обратна. Поне на пунто ЖТД е с обратна. В права посока обтегача отпуска,за това са я направили обратна.

Коментар

Именно, дано не съм я натегнал много, че в събота щях да счупя гедорето... Нещо зверски стърже откъм ролките, дано не е от ангренажната, че става весело...

Коментар

Виж за болта на обтегача не съм толкова сигурен.Пробвай и в двете посоки, все ще отлепи на някъде.
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

колега на моита мареа е с обратна резба б
                  fiat marea 1.9 jtd 105кс. 01г.
                  Fiat bravo 1.6 16v 103кс. 00г.
                  opel tigra 1.4 16v 90кс. 99г.

Коментар

Да, с обратна резба е, смених целия обтегач, какво му се е случило не знам беше сцепен и ролката беше малко под ъгъл. Вдругитен и паразитната ролка, че и тя взела-дала...

Коментар

Working...
                    X