здравейте приятели и фенове на италянските коли, бихте ли ми казали с какъв антифриз е наи хубаво да се кара син или червен а защо не и зелен, става въпрос за fiat brava 1.4 12в до колкото разбрах розовия е за алуминиеви блокове, споделете Грешен раздел -> Преместена.Полезно е да се ползва и търсачката. Цък!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какъв антифриз син или червен
Collapse
X
-
bubachko
Доколкото са ми казвали, розовия е по-малко корозивен и може да се кара с него целогодишно, докато синия е бил агресивен и било хубаво да се ползва само когато става студено, разбирай - зиме-лете да претакаш "зелето" Аз от година и нещо карам либъра с червен, с червен я купих (кой знае кога е слаган), веднъж го сменях заради ремонта на двигателя, не съм го сменял с вода лятото и за сега няма никакви проблеми.
-
кола
Какъвто има дан е много евтин -ментеЗа такава кола едва ли има някакво голямо значениеот нета http://www.prista-oil.com/bg/pages/antifreeze-28.html5. Има ли значение какъв цвят антифриз да търся?Цветът много често се свързва погрешно с приложението на съответния антифриз. Цветово антифризите могат да бъдат жълти, зелени, червени, сини, че дори и розови. Важно е да отбележим, че цветът не определя качествените показатели !!! (еднакви цветове - различни формулировки и обратно). Цветът може да бъде гаранционен индикатор, както и много често индикатор за фалшифициране!!!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Какъвто има дан е много евтин -ментеЗа такава кола едва ли има някакво голямо значениеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар