Да но тук нико няма да ми го смени с фиксатори всички терикати действат с маркер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първоначално обслужване на Стило 1,6 16MW 2004
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Да използвам темата на колегата. Колата е Стило 1.6 103к.с. 2002 ра. За първи път ще и сменям маслото. Наспчил съм се към Селения. 10w40 Дали ми е правилен избора? И освен това знаете ли къде в Бургас може да ми го сменят на добра цена? Нещо друго освен маслото и масленият филтър трябва ли да се сменя?
Коментар
-
phones3 написа:Колега не ти препоръчвам Селения 10/40, две смени изкарах с това масло, колата стана доста шумна, а и го харчеше малко. След това сложих Шел 5/40, много съм доволен, по средата на живота е вече маслото, не е пипнато, а и да спомена стана с една идея по-тих двигателя.
Коментар
-
Здравейте, по вашите градове едва ли нямате големи представители на марки със сервизи. За смяна на масло директно ходя до мото пфое, имат всякакви варели бол с наи-различни масла. За бравата винаги сипвам приста лидер 10в40 и съм супер доволен от това масло, като маслото с филтъра ми излизат 37лв . Другото което е, че в книжката се записва майсторът, който е извършил процедурата, дават и подаръци като миризливи ароматизатори :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар