Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква течност за чистачки използвате?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Значи колега искаш да кажеш че това "шишенце" се забърква в 25лтр вода и върши работа ли???Аз съм малко Тома Неверни и не мога да си го представя.Ако има спирт вътре колко ще остане от него при тва разреждане 1:100??То ще е чиста минерална вода....хихи... Интересно ми е,защото нас тук в България са свикнали да ни клатят отвсякъде с платки за пестене на гориво,с пестене на ток и тем подобни.П.С..сетих се че преди време някой беше ми подарил 2 шишенца течност на БМВ оригинална.Шишенцата бяха не повече от 100млтр и ги даваха да се разреждат в 10лтр вода.След разреждането водата само миришеше хубаво,но нищо друго.
    Прикачени файлове
    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

pakumba написа:
      Едва изчаквам да свърши зимата, че да изпръскам смърдящата зимна течност и да си сипя дестилирана водичка чиста, да не ми мирише. Никаква течност не съм открил, която да измива насекомите.
      Преди 2 години в Кауфланд имаше една зимна течност за чистачки, която миришеше на шампоан Па-Па. Ама буквално. Пръскаш и в колата замирисва на баня. Такава зимна течност още не съм намерил. Тогава като я сипах и видях как мирише, то веднага на следващия ден обратно и купих 10 шишета. Те бяха по 2 литра, концентрат за разреждане.Та изкарахме 2-те коли 2 зими. За съжаление тази зима вече свършиха и нямаше от същото нещо.
      galinchooo написа:
      Значи колега искаш да кажеш че това "шишенце" се забърква в 25лтр вода и върши работа ли???Аз съм малко Тома Неверни и не мога да си го представя.Ако има спирт вътре колко ще остане от него при тва разреждане 1:100??То ще е чиста минерална вода....хихи... Интересно ми е,защото нас тук в България са свикнали да ни клатят отвсякъде с платки за пестене на гориво,с пестене на ток и тем подобни.П.С..сетих се че преди време някой беше ми подарил 2 шишенца течност на БМВ оригинална.Шишенцата бяха не повече от 100млтр и ги даваха да се разреждат в 10лтр вода.След разреждането водата само миришеше хубаво,но нищо друго.
      Ми върши работа колкото и всяка друга течност за чистачки. Да, не толкова колкото вода и Веро, но за цената на един литър е най-добре.И точно защото не съм от тия потребители, които обичат да ги клатят, то си правя сметката винаги и намирам най-доброто съотношение на цена/качество, за мен. Като критерия не ми е най-ниска цена, а най-балансирана за това, което получаваш.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз използвам това...Разреждам го винаги 1:1....5лтр течност към 5лтр вода.Макар че го дават 1:2 или 1:3.Чисти си перфектно бубулечки стига да се пръсне веднага след залепянето им.Чистачките са ми тип бананчета.П.С..Така същевременно подпомагам и родното производство....хихи
        Прикачени файлове
        FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Полезно четиво за метанола в течността за чистачки: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4557872
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Вода, кайсива, метлио
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
            X