Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно предно окачване на фиат пунто 1.9жтд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно предно окачване на фиат пунто 1.9жтд

Здравейте, колеги, тъй като ми предстои много як ремонт на предницата от сервиз на пежо почнаха да ми говорят за някви биалетки по моето пунто, а странното е, че аз колкото пъти съм бил под колата 1 път не съм видял биалети да има тва животно.Споделете дали е възможно да има и да не съм ги видял, че до тука останалите части са ми стъпили 650лв. и ако трябва някаква дебела сума за несъществуващи биалети главата ще ми я отрежат :D
    Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX

Ако още не си ги дал тея пари, изкарвай колата и повече не се връщай там.Биелетки няма, стабилизиращата щанга е хваната с едни тампончета директно за носача. Ако бъркат накрайници с биелетки :/Ако тези тампончета са ти разбити, мога да те уредя, стига да не съм ги изхвърлил
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Ако още не си ги дал тея пари, изкарвай колата и повече не се връщай там.Биелетки няма, стабилизиращата щанга е хваната с едни тампончета директно за носача. Ако бъркат накрайници с биелетки :/Ако тези тампончета са ти разбити, мога да те уредя, стига да не съм ги изхвърлил
      Може и тва да се окаже, че ги бъркат с накрайници... чакам да ми звъннат да кажат цените с труда и ще мисля... ама просто думи нямам... откакто се откриха новите дупки по София тя колата се потроши отпред, почвам да се чудя дали не е време за нова кола ама аз тая я имам от 1 година... през 1 година да сменям коли е безбожна работа.... както и да го гледам 300лв са ми носачите по 20лв са ми тампоните на щангата накладките съм се изгазарил с АТЕ 89лв и спирачни дискове брембо по 120лв бройката, че са от тия нарязаните спортните .... ако се свия малко мога да смъкна до 500лв за части ама още го мисля :DМерси за биалетите просто бях сигурен, че нещо не е в ред с тия биалети :D
      Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX

Коментар

А ако бъркан накрайници за биалетки нправо не влизай вътре
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
        X