Здравейте, колеги, тъй като ми предстои много як ремонт на предницата от сервиз на пежо почнаха да ми говорят за някви биалетки по моето пунто, а странното е, че аз колкото пъти съм бил под колата 1 път не съм видял биалети да има тва животно.Споделете дали е възможно да има и да не съм ги видял, че до тука останалите части са ми стъпили 650лв. и ако трябва някаква дебела сума за несъществуващи биалети главата ще ми я отрежат :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно предно окачване на фиат пунто 1.9жтд
Collapse
X
-
Ако още не си ги дал тея пари, изкарвай колата и повече не се връщай там.Биелетки няма, стабилизиращата щанга е хваната с едни тампончета директно за носача. Ако бъркат накрайници с биелетки :/Ако тези тампончета са ти разбити, мога да те уредя, стига да не съм ги изхвърлил"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
M5kov написа:Ако още не си ги дал тея пари, изкарвай колата и повече не се връщай там.Биелетки няма, стабилизиращата щанга е хваната с едни тампончета директно за носача. Ако бъркат накрайници с биелетки :/Ако тези тампончета са ти разбити, мога да те уредя, стига да не съм ги изхвърлилFiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар