pi4_s_bravo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви летни гуми да си взема ? Лято 2015
Collapse
Важна тема
X
X
-
С голям съвет мога да ти кажа да взимаш FULDA ECOCONTROL HP. Това със сигурност е една от най-добрите гуми за цената си.А аз направих каквото направих. Казах си, че като ще е гарга ще е рошава и се метнах на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2.Ще ги видим като ги сложа.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:С голям съвет мога да ти кажа да взимаш FULDA ECOCONTROL HP. Това със сигурност е една от най-добрите гуми за цената си.А аз направих каквото направих. Казах си, че като ще е гарга ще е рошава и се метнах на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2.Ще ги видим като ги сложа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
А бе за отзад всичко зависи от дистанцията. :D Иначе днес дойдоха гумите. Довечера ги мятам на колата. На първо пипане са странни. Нещо средно между стандартна гума и семи слик. Явно наистина има смоли от тия сликове, както уж говорят от производителя.Лично за мен негативен ефект е, че са с голям скоростен индекс Y, но при моя размер нямах много голям избор в тази сфера. А и никой няма да вземе най-държащата улична не склик гума, за да кара с до 200 по презумпция, че да има и такъв индекс. Явно аз ще съм един от малкото каращи с такава гума с 90км/ч.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Абе и със стари гуми да сме пак ни целят гадовете... е от оня ден случка, добре че не бях 3-4 кола, отървах се само с драскотина по бронята и сгънат номера. На Форда малко му беше счупена и откачена бронята. Сега въпроса е да намеря Фулда, утре отивам в дианата, в примекс нямали.S_BANKOV написа:BO написа:С голям съвет мога да ти кажа да взимаш FULDA ECOCONTROL HP. Това със сигурност е една от най-добрите гуми за цената си.А аз направих каквото направих. Казах си, че като ще е гарга ще е рошава и се метнах на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2.Ще ги видим като ги сложа.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
krasio_79bs написа:На мен па ми писна да сменям летни-зимни и си заръчах 4 броя всесезонни гуми. За моите километри и стил на каране смятам ,че е оправдана покупка.Живот и здраве от другата седмица съм с тях.Мятам ги на халуминиевите жанти,а зимните гуми и железарките отиват на пазара.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар