Трябва да купя две летни гуми за отпред - нови. И много се чудя какви да бъдат ???Фулда, Сава, Ханкок или други???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви летни гуми да си взема ? Лято 2015
Collapse
Важна тема
X
X
-
Аз карам на моите кочини с Клебер зимни и Дълноп летни. Специално от конкретния Дънлоп съм супер доволен, тих, хубаво седи на сухо, а го изпробвах в проливни дъждове и също отвежда водата чудесно. Имам и летен Клебер за другата, също нямам оплакване. Другите от твоя пост не съм ги пробвалLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
кола
Като гледам всички известни марки за гуми имат заводи в Румъния Така че стига да не е китайска стават .От големите производители на автомобилни гуми на световно равнище в момента в Румъния присъстват компаниите "Континентал" и "Мишлен". Френската фирма купи през лятото на 2001 г. от групата "Тофан" фабриките "Силвание Залъу" и "Виктория Флорещ", както и фирмата за регенериране на гуми "Тофан Рекап", сформирайки дружеството "Мишлен Румъния". Година по-рано германската компания "Континентал" изгради в град Тимишоара фабрика за автомобилни гуми, в която инвестира над 120 милиона евро. Компанията "Гудиър" има филиал в Румъния, а "Бриджстоун" е представена от редица
Коментар
-
pakumba написа:Аз карам на моите кочини с Клебер зимни и Дълноп летни. Специално от конкретния Дънлоп съм супер доволен, тих, хубаво седи на сухо, а го изпробвах в проливни дъждове и също отвежда водата чудесно. Имам и летен Клебер за другата, също нямам оплакване. Другите от твоя пост не съм ги пробвалКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:pakumba написа:Аз карам на моите кочини с Клебер зимни и Дълноп летни. Специално от конкретния Дънлоп съм супер доволен, тих, хубаво седи на сухо, а го изпробвах в проливни дъждове и също отвежда водата чудесно. Имам и летен Клебер за другата, също нямам оплакване. Другите от твоя пост не съм ги пробвал
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар