Здравейте колеги!Предстои ми смяна на ангренажния ремък.Въпроса ми е:Каква марка да бъде?Има ли го нещо като усилен вариянт?Гледам в интернет ги продават като комплект-какво включва този комплект?И какво всъщност трябва да сменя за да карам спокойно колата?Фиат браво 1.9multijet 120коня 2007год.Допълнено заглавие. Прочети правилата!Следващата тема със заглавие от една дума ще отиде директно в коша.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв ангренаж за Браво 1.9 multijet 120 коня 2007 г.?
Collapse
X
-
Аз на кромата избирах между ролки INA , SKF , SNR (като в SNR кутията ролката беше SKF) , за ремъци и на 3-те коли слагам Contitech . Добре е да смениш и водната помпа ,че се задвижва и тя от ангренажния ремък и евентуално пистов ремък с ролките му.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Аз на кромата избирах между ролки INA , SKF , SNR (като в SNR кутията ролката беше SKF) , за ремъци и на 3-те коли слагам Contitech . Добре е да смениш и водната помпа ,че се задвижва и тя от ангренажния ремък и евентуално пистов ремък с ролките му.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар