Здравейте,тъй като някой се е учил да паркира до моята кола (Fiat Punto 1.2, 16V, 1997г.), сутринта открих, че са ме блъснали и са ми счупили единият фар и са ми пукнали предната броня.Понеже не ми се сменя цялата броня може ли да ми дадете съвети с какво мога да я залепя.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предна броня
Collapse
X
-
здравей,купи си комплект за поправки имаго във всеки магазин за автобои и автокитове.това е епоксидна смола втвърдител и армираща мрежа ,сваляш бронята шкуриш от вътрешната страна.смесваш смолата с втвърдитела армираш с няколко слоя мрежа ,остатавяш я 2 дена на топло да изсъхне.китваш от лицевата страна с кит за пластмаса шкуриш и си готов.успех с начинанието .
Коментар
-
Купуваш си от магазин за Левче Метален гевгир (тип мрежа)Сваляш бронята ти режеш си парче от мрежата налагаш го и с помощта на Поялник и отверка нагряваш мрежичката и с отвреката я натискаш да се впие в пластмасата.Повтаряш го докато цялата мрежичка е залепнала за бронята . Става доста здраво . Лично съм го изпробвалШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
С поялник става по мощен например 80 Wот вътре може да сложиш нещо да държи мрежичка или някаква планка А може и така :D http://vbox7.com/play:5e16c815bb
Коментар
-
Свали я и я занеси на майстор,щом пукнатината е малка ще ти вземе не повече от 10-15лв.Ако все пак решиш сам да я правиш,направи както колегата по-горе е писал-с мрежа и поялник (пистолет за горещ въздух) ще стане по-здраво от колкото с ремонтния комплект (епоксидна смола и стъкломат).ПоздравиFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар