Искам да попитам някой слагал ли е на punto 1.9 jtd mk2 total 9000 5/40.Мисля да сложа да моята каручка такова но още се колебая.Намерих в един сайт на добра цена.Моля споделете мнения.http://maslata.bg/%D0%BC%D0%BE%D1%82...mlКолата е на 220 000 км ако има значение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло Total za jtd
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Стига да не е менте - няма проблеми.Не знам как ги обявяват тия цени по сайтовете и дали маслото вътре е Тотал, но при официалния вносите, доставната е по-висока !FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.
Коментар
-
Карам за 2-ри път с масло тотал от тоя магазин. Не съм го поръчвал онлайн направо на място от магазина им купувах и двата път заедно с филтри.Няма никакви проблеми, но както казва emzo трудно е да установиш с какво си карал докато не счупиш мотора някой ден . А за цените...Доста масла се продават под цената на официалните вносители.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
От няколко дена съм със Тотал от този сайт.За пръв път получавам стока по еконт със касова бележка от магазин.Тубата си е като тази в другите магазини,така ,че едва ли имат разлика.
Коментар
-
2 години вече ползвам услугите на тази фирма, в частност и сайта им. Всички семейни коли се карат с техни масла, голяма част от познати и приятели също. Моето JTD го карам в момента с 5в40 тотал, сега съм му взел Castrol 5w40. В магазина в Дружба пичовете са много свестни, запознати са с маслата си и са компетентни при нужда от събет. Total-a им е с френски баркод. На мен това ми е достатъчна гаранция за произходNuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
Аз също имам 2 смени с такъв Тотал. Това, което получих аз беше с баркод Румъния. Купувам го от другаде.Като цяло съм доволен.Около 12-13 пъти наливах различни масла с вискозитет 10в40. Не съм имал разход на масло.На С4 налях Кастрол 5в40 магнатек и за 8000 км изгори над 500 мл. Колата обаче не я познавам така добре (само 30 000 има минати с нея).С фиата с 5в40 губя около 400-500 мл от смяна до смяна (10 000 км).Колата е брава 1,6 на реални 240 000 км (последните 170 000 са от мен). Карам на газ и основно извънградско, но не бих казал, че карам икономично. На моменти настъпвам 120-150 км/ч доста често. С 10в40 като наливах шофирах в други направления и с по-ниска скорост.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Аз пък ще се изкажа крайно негативно за Тотал. Тотал не е такъв какъвто беше. Трети ДВГ отваряме каран поне 70 000км само с 9000 5/40. Е моторите вътре не изглеждат никак добре. Картерните вентилации запушени..................................... Личното ми мнение, е че френския ЕЛФ е по-добър към момента.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
p.b.stoyanov написа:Елф-а е продукт на тотал, няма да се учудя ако само опаковките са различни, а съдържанието еднакво.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар