Здравейте, колеги. Излизам от работа и какво да видя... предния прозорец на бравото с 25 см пукнатина без видими следи от удар!?Мисля си за три варианта: 1. Купувам ново стъкло от кобра с монтажа? 2. Купувам стъкло втора ръка, нови уплътнения и монтаж в нашия сервиз от мен и колегата? 3. Лепене на стъклото?Какво мислите? Благодаря предварително!Грешен раздел-> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спука ми се предния джам... :(
Collapse
X
-
Щом можеш да си го монтираш, нужно ли е да питаш?Варианта ДАВАЙ КОБРА също не е лош, но е една идея по-скъп. Сам си решавай"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
vnukata написа:Колега смени ли стъклото как е след смяната и в Кобра ли ходи? И на мен ми се налага да сменям.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Единствената ми забележка е в преместването на стикера за ГТП.
Коментар
-
Вземи си ново стъкло. Втора употреба...много се съмнявам да намериш читаво.Сменял съм...или са издраскани, или са наранени от камъчета...абе с една дума-не стават.Лошото е, че отвън не се вижда. Разбираш като ти светне слънцето насреща и стъклото ти изглежда все едно е поръсено с пясък.Гадна работа. За китайските стъкла съм с големи резерви. По-добре турско. Те така или иначе на повечето модели, стъклата за първоначално вграждане се правят в Турция.
Коментар
-
wwalker написа:krasio_79bs написа:Единствената ми забележка е в преместването на стикера за ГТП.
Коментар
-
krasio_79bs написа:vnukata написа:Колега смени ли стъклото как е след смяната и в Кобра ли ходи? И на мен ми се налага да сменям.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар