Здравейте,ходих на преглед и ми казаха че трябва да си сменя главината на задният мост на едната гума. Колата е Фиат Пунто 1.2, 16V, 1997г. Като цена ми казаха 50 лв за главината и 50 лв за труд. Някой може ли да ми каже дали е ок това или да ми препоръча сервиз в София(в Младост или околните квартали). Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Главина на заден мост
Collapse
X
-
Re: Главина на заден мост
jompeto написа:Здравейте,ходих на преглед и ми казаха че трябва да си сменя главината на задният мост на едната гума. Колата е Фиат Пунто 1.2, 16V, 1997г. Като цена ми казаха 50 лв за главината и 50 лв за труд. Някой може ли да ми каже дали е ок това или да ми препоръча сервиз в София(в Младост или околните квартали). Благодаря предварително !Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
S_BANKOV написа:Kay_ написа:Моите (без ABS) струват по 40-50. Само, че за труд ми се струва много 50лвФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Хубаво де дайте да се съберем и да я сменим тая главина, пък колегата ще черпи по кафе и готово. Инструменти ще вземем, литиева грес има някъди у багажника и така.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
jompeto написа:Лагера е заминал. Поне така ми казаха в един сервиз, но ми казаха че се сменя цялата главина.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар