Здравейте,искам да си купя зимни стелки,но да не са от тея дето миришат яко на гума.Бравото е 99 година.Като цяло знам,че в представителството на фиат има със сигурност,но не ми се ще да дам 100 лева за стелки.Ако някой знае от къде може да се намерят подобн стелки,нека да си каже Грешен раздел-> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде да си купя хубави зимни стелки за бравото Jtd 105?
Collapse
X
-
Колега пиши в гугъл авто стелки и разгледай сайтовете има точно каквито търсиш но ако ти се виждат скъпи цените има стелки които например Аз си купих на Бравата също и могат да се изрязват според вида който искаш мисля че бяха универсални цената им е от 20 до 40лв успехFiat Brava 1.2 16V 80 к.с 2001г.
-
Нови, дето да не миришат на гума...още не съм виждал, освен ако са някакви залежали от преди 5 години по складовете, та да са се отмирисали. Спокойно залагай на тези универсалните, дето се изрязват. Гледай да са по-дебели, има и със залепен мокет на тях. Стелката е консуматив. 2-3 години максимум и се протриват. Оригиналните вероятно ще карат повече, но цената не е оправдана. 100 и нагоре лева са.
Коментар
-
Аз само да вметна,че си купих преди 4 години близо ето тези легени и съм страшно доволен.Обиколиха 2-3 коли,не са мръднали.Нашите имат такива ама бежови от 5 години и те не са мръднали.Миналата Коледа подарих такива и на мъжа на сестра ми.Много малко миришат,имат доволно висок борд и са по-твърди не се набират както някои други легенчета.Цената бе около 25лв. на к-т 4 броя.Преди тях няколко други комплекта гумени заминаха на боклука.Тия са доста читави https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...90a097bc49c981EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Re: От къде
sherybedrock написа:Здравейте,искам да си купя зимни стелки,но да не са от тея дето миришат яко на гума.Бравото е 99 година.Като цяло знам,че в представителството на фиат има със сигурност,но не ми се ще да дам 100 лева за стелки.Ако някой знае от къде може да се намерят подобн стелки,нека да си каже Грешен раздел-> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар