Здравейте,някой може ли даде мнение за гуми Petals - 165/65R14 79T TL SNOWMASTER W601 - 66 лв и дали си заслужава?Благодаря предварително !Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте мнение за гуми Petals
Collapse
X
-
Новата гума си е нова гума било то и от измислена марка според мен.Ако вземаш 4 броя с тия вторите ще си спестиш близо 50-тина лв. спpямо първите.Мнение ако чакаш надали ще получиш,защото малко хора се решават, като мен примерно да експериментират, и залагат на по-известни брандове.Според мен и едните и другите ще ти вършат работа,така че всичко зависи от финансовите ти възможностиEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:измислена марка"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
След като веднъж вече се набутах с едни евтини DAYTON, повече никога такава грешка ! Уж нови, уж италиански били-пълен боклук. Миналата година се обух с VREDESTEIN и разликата е от земята до небето. Моята препоръка е да не давате грешни пари на вятъра. Англичаните са го казали много точно "Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща". По-добре си вземи хубава зимна гума и я карай 3-4 сезона, отколкото да купуваш някаква измислена марка, която на втората година вече ще е с одървен каучук. Да не говорим и че като нова, пак няма да има нищо общо с качествената гума. DEBICA не препоръчвам. Имам приятел с вулканизатор и той ми каза да не си слагам таралеж в гащите с DEBICA. Бордовете им били слаби и образували балони, кривяли се, гърмяли и прочие. Освен това DEBICA-та е добра само на сняг. На суха и мокра настилка е трагична откъм сцепление.Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
DJPOPA написа:След като веднъж вече се набутах с едни евтини DAYTON, повече никога такава грешка ! Уж нови, уж италиански били-пълен боклук. Миналата година се обух с VREDESTEIN и разликата е от земята до небето. Моята препоръка е да не давате грешни пари на вятъра. Англичаните са го казали много точно "Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща". По-добре си вземи хубава зимна гума и я карай 3-4 сезона, отколкото да купуваш някаква измислена марка, която на втората година вече ще е с одървен каучук. Да не говорим и че като нова, пак няма да има нищо общо с качествената гума. DEBICA не препоръчвам. Имам приятел с вулканизатор и той ми каза да не си слагам таралеж в гащите с DEBICA. Бордовете им били слаби и образували балони, кривяли се, гърмяли и прочие. Освен това DEBICA-та е добра само на сняг. На суха и мокра настилка е трагична откъм сцепление.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар