Време е да сменя чистачките си, но не само перата, а цялото железно май. До колко см. мога да сложа отпред най-много? По спомен аз мерих моята, 54-55 см шофьорската, а другата май беше 43. Също така и задната нещо късо беше от сорта на 33 май. Мога ли да сложа 58-60 см лява и 48 дясна от пред? Колко е макса?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за чистачките?
Collapse
X
-
Ето ти отговорите:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...hp?t=33348За задната - вземи си един комплект резервни гумички и за 3-4 лева ще имаш чистачка за няколко години напред.П.С Колега, не е лошо да ползваш търсачката или чичко гугъл преди да пускаш нова тема.Fiat Bravo 1.9 TD100
-
Взех железни 55, 48, добре е. Да питам друго. Пъпаката на задната ми чистачки е яко разбива. Смисъл, разширени са, явно е бъркано в отверка в дупките, понеже са били затиснати. Като ги пусна, все едно си пуснал чешмата... Продава ли се тая чистачка с пъпките направо или трябва със целия механиъм да я търся?Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Винаги слагам 55/50 см чистачки и пасват перфектно ! дори мога да ви кажа от къде във илиенци точно по 3лв/бр чистят уникално на 7,8 месеца си ги сменям бях си купувал валео малео графитеносиликонови кво беше по 14лв/бр нищо особено тия от 3 лв вършат същата работа .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар