Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте гуми и магазин за гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега аз с това карам като размер и марка. http://diana-ltd.com/tire?559
    Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Със сребърна или златна клубна карта от Мтел отстъпката дори е 30% в Диана-та
      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

В Диана през онлайн магазина отстъпката е 25% за хора без никакви карти. Общо взето вече е оферта само през такива да се пазарува ,ако човек няма турбо-отстъпки някъде.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

То хубаво ама монтажа и баланса ако си закупиш от място предполагам,че е безплатен както на другите места.При покупка онлайн въпреки,че доставката е безплатна за 4 гуми упражнението демонтаж-монтаж-баланс е от порядъка на 30-40лв. някъде.Най-оферта си е според мен човек да си отдели няколко часа и да си иде на място да си хареса лично гумите,да си му ги сложат и да си тръгне с гаранцията спокоен.
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT

Коментар

Хоп, я вижте на какво попаднах:http://olx.bg/nay-niskite-tseni-novi...83Цените дори с доставка хич не са лоши, ако и ДОТ-а е поне миналогодишен смятам, че си заслужава.Току що ми писаха, че монтажа е free, ако отида на място.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

взех нови зимни Ласа - отзад ги сложихотпред съм със Сава от миналата годинатези Ласата - отзад - ще се карат без смяна - целогодишнопредните - ще взема пролетта нави летнинещо такова съм измислил - от пролетта го мисля това
              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Аз лично на кола с предно чисто новата гума от магазина бих я сложил отпред.Предполагам,че и Сава-та са хубави,но в крайна сметка са с няколко хиляди км.+1г. по-стари...да беше със задно ОК горе долу ама на предно леко ми бяга логиката.При положение,че на предните гуми се разчита на тръгване,завиване,70-80% от спирането...Ти си знаеш най-добре.Честити да са ти!
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT

Коментар

Моите ги взех от тук : http://www.agrina.bg/ и съм много доволен от цената. Хората изпращат с куриер на цена 5 лв./бр. , като предварително съгласуват всичко, вкл. ДОТ на гумите.

Коментар

+1 за Агрина, точни и коректни, пък и цената с доставката е най-тънката за момента, все пак са конкуренти на Диана и Медина
                    FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Working...
                    X