Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте гуми и магазин за гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегите, търся си 2 нови зимни гуми.Размерите, които пасват на Мултиплата са 195/65/15 и 185/65/15Държа да са тихи и да имат добро сцепление на сняг.Цената до 90 лв. +-5 лв.Също моля за препоръка от къде да ги купя на хубава цена, понеже в сайтовете за гуми са едни фалшиви хвалебствия, че чак ми се повръща...На пръв поглед съм се спрял на тези, но нямам никаква информация за тях:http://diana-ltd.com/tire?3172
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Със същите съм,само ,че са 14-ки. Не съм имал ядове със катеренето по Боровец,Семково,Рилски езера и тн. Два пъти съм кривил джанти в дупки без последствия за гумите. Единственият ми съвет е да обърнеш внимание къде са произведени. Моят размер е немски,имаше и френски и румънски. ПП.Вредщайна също е добър избор и е доста хвалена гума.http://diana-ltd.com/tire?459
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

http://www.avtogumi.bg/oscommerce/ad...d=16Карам с такива два сезона. Най-добрата гума - в този ценови клас. Това не съм си го измислил аз, имаше един младеж кадето беше си поиграл доста. Модела е 2011/2012. Силно ги препоръчвам.

Коментар

Щайна също са ми фаворит, стига да събера парите, че както е тръгнало времето...Савата нещо не могат да ме грабнат, шарката не ми харесва, въпреки, че цената наистина е добра.Нещо друго около 80 лв., макар и по-шумничко, но да държи на сняг?
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Едно предложение и от мен. Зная, че са малко над ценовата граница от първия пост, но според мен си заслужават. Сигурно с допълнително търсене ще се намерят и на по-ниска цена.
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Използвай конкуренцията между Диана и Агрина в момента. Иди на място, правят отстъпки.
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Само да напомня, че в Диана се плзва 25% отстъпка от цените на гумите ( обявени на място, а не на тези от е. магазина) с клубна карта на SDI ( застрахователният брокер). С клубните карти на Мтел също се ползват до 25% отстъпка. При Медина мед пък имаме отстъпка ( или поне членовете на Ланча форума) до 20-25%. Иначе аз лично съм доволен от Клебер повече от 7-8 зими при сериозно обикаляне на планините, но сега за Алфата смятам да заложа на Континентал...

Коментар

Само за протокола да спомена, че вече са пуснали зимните гуми в Кауфланд.До миналите години си заслужаваха - бяха почти на еднакви пари с онлайн магазините, но тази година са с нечовешки цени.Видях 14-ка като за Браво/а на цена от почти 100лв - Дебика.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Мишо звънни в Маргели направо ги питай.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Купих си 4 летни в началото на сезона от тези *Модерирано*Модераторски екип на fiat-bg.orgцената не помня точно колко беше, но ако не се лъжа с доставката ми дойдоха под 100 лв/бр за 15 65 195 Дънлоп, тогава цената беше трепач. А и са ти в Плевен...
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Само за информация-в Метро има гуми Gislaved произведени в Румъния и Словакия с ДОТ 3513,цените не бяха много високи.И в Бриколаж видях хубави гуми,но не помня марката.
                      Стило 1.9 JTD 115 к.с.5 вр.2001 г.

Коментар

Това са цените в метро. В интернет сайтовете за гуми са същите цени.

Коментар

Гуми

И аз днес обикалях да търся но втора употреба че неми залепиха срязаните гуми Видях че на доста места има на ниска цена.
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

миналата зима карах със сава отпред, доволен съмстарите дебица - от 2007г вече се износиха и не държат на сняг, изтърквах ги това лято, сега чакам още да се захлади и да ги хвърлямще взема една ласа за отзад - слагам и карам докато свършат - целогодишно, отпред пак савата, но само зимата, на пролет живот и здраве ще взема едни летни
                            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Ходих в събота до кварталната гумаджийница и цените там бяха доста соленички. ~95 лв. за Dayton + монтаж Смятам, че цените на Diana са с реална отстъпка, в което до скоро се съмнявах.Ходих и до Метро и мернах Gislaved. Супер мека гума, но други впечатления нямам.
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
                              X