S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зимни гуми TIGAR WINTER1 мнения.
Collapse
X
-
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Предвид местоположението северозапад, предполагам, че местните пътищари не се скъсват от чистене на сняга, а пътищата просто се утъпкват от колите, като е и около Плевен по селата. Та колегата ще е доволен от гумите, точно на сняг и утъпкано са перфектни. Е, за състезание може и да не стават...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Предвид местоположението северозапад, предполагам, че местните пътищари не се скъсват от чистене на сняга, а пътищата просто се утъпкват от колите, като е и около Плевен по селата. Та колегата ще е доволен от гумите, точно на сняг и утъпкано са перфектни. Е, за състезание може и да не стават...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:bobi111 написа:pi4_s_bravo написа:И защо плати по 20лв на гума горница при положение ,че същите онлайн са по 72лв? А за 90лв/бр можеше да вземеш Uniroyal MS77 или Kleber Krisalp които са в пъти по-гума от тези евтинджоси. Интересното е че първо купувате ,после питате при свършен факт.П.С Dunlop sp 4d е 99лв/бр , с монтаж 105 да стъпи ама заслужава ли си за 15лв разлика на гума разделено на 4 години примерно в които ще ги караш да купуваш възможно най-измислените?
Коментар
-
muns61 написа:Предвид местоположението северозапад, предполагам, че местните пътищари не се скъсват от чистене на сняга, а пътищата просто се утъпкват от колите, като е и около Плевен по селата. Та колегата ще е доволен от гумите, точно на сняг и утъпкано са перфектни. Е, за състезание може и да не стават...
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:muns61 написа:Предвид местоположението северозапад, предполагам, че местните пътищари не се скъсват от чистене на сняга, а пътищата просто се утъпкват от колите, като е и около Плевен по селата. Та колегата ще е доволен от гумите, точно на сняг и утъпкано са перфектни. Е, за състезание може и да не стават...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Миналата неделя пътувах от там, имаше още неасфалирани места. На всичко отгоре беше тъмно и мокро и имаше неприятни изненади.Спрете с обсъждането на пътната обстановка, или си направете отделна тема, в съответния раздел.Модераторски екип на fiat-bg.orgОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
С 4 такива гуми на Типо-то съм минавал зимата през Пампорово и Рожен...Никакви проблеми ако знаеш какво правиш и имаш едно наум ,че не караш верижна машина...Минавал съм и когато вали сняг и когато е отъпкан...Никога не съм имал проблеми...Та даже ми седят гумите ,а мислех да ги продавам...Ако взема на жената кола мисля да ги сложа на нея...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар