Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми TIGAR WINTER1 мнения.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    pi4_s_bravo написа:
    И защо плати по 20лв на гума горница при положение ,че същите онлайн са по 72лв? А за 90лв/бр можеше да вземеш Uniroyal MS77 или Kleber Krisalp които са в пъти по-гума от тези евтинджоси. Интересното е че първо купувате ,после питате при свършен факт.П.С Dunlop sp 4d е 99лв/бр , с монтаж 105 да стъпи ама заслужава ли си за 15лв разлика на гума разделено на 4 години примерно в които ще ги караш да купуваш възможно най-измислените?
    САМАТА ИСТИНА Сутринта като пътувах към СВоге вадихме един голф с 4 тигъра, както си караше пред нас и просто влезе в завоя, чукна спирачките и прехвърли бордюра че я накантари на мотора и носачите.
    Банков, не плаши човека така :D С Голф във завой спирачки и то по ония завои към Своге ... Май е било от шофьора Преди около месец на само мокър път след дъжд, едно Пежо 406 се завъртя и смачка мантинелата след завой, само защото като поднесе леко и шофера скочи на спирачките, а минута по-късно още един любител на "якото спиране" с една Шкода се метна през канавката на дърветата и от там по таван на асфалта. Не обърнах внимание с какви гуми бяха, ама все си мисля, че проблема не е бил в гумите. Аз съм минавал стотици пъти по тоя път и с нови гуми и с абсолютни галоши, и с буса и с астрата, и с Мареа -та (нея не съм карал с галоши) и още доста други коли, ама не съм се вътял, нито съм правил салта. А точно на тоя гаден завой, почти винаги като капне малко дъжд и джигите се мятат из храсталаците покрай пътя. Колегата си ги е купил вече тия гуми, който има впечатление от тях, нека ги сподели, за да знае какво да очаква и от какво да се пази.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Предвид местоположението северозапад, предполагам, че местните пътищари не се скъсват от чистене на сняга, а пътищата просто се утъпкват от колите, като е и около Плевен по селата. Та колегата ще е доволен от гумите, точно на сняг и утъпкано са перфектни. Е, за състезание може и да не стават...
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
        Предвид местоположението северозапад, предполагам, че местните пътищари не се скъсват от чистене на сняга, а пътищата просто се утъпкват от колите, като е и около Плевен по селата. Та колегата ще е доволен от гумите, точно на сняг и утъпкано са перфектни. Е, за състезание може и да не стават...
        Е сега ще им се наложи да го чистят яко, че ще затварят пътя Ботевград - Мездра за реконструкция и ще прнасочат трафика през Своге. Дори Своге - Мездра е почти изцяло преасфалтиран вече за целта.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

pi4_s_bravo написа:
          bobi111 написа:
          pi4_s_bravo написа:
          И защо плати по 20лв на гума горница при положение ,че същите онлайн са по 72лв? А за 90лв/бр можеше да вземеш Uniroyal MS77 или Kleber Krisalp които са в пъти по-гума от тези евтинджоси. Интересното е че първо купувате ,после питате при свършен факт.П.С Dunlop sp 4d е 99лв/бр , с монтаж 105 да стъпи ама заслужава ли си за 15лв разлика на гума разделено на 4 години примерно в които ще ги караш да купуваш възможно най-измислените?
          Къде ги намери онлайн за 72лв Tigar Wintеr 1 195/65/15 и не се плаща доставка и монтаж?
          Има достатъчно онлайн магазини с безплатна доставка ,а монтажа не е повече от 5лв на гума. При това наличие на информация е срамота човек да пълни гушите на квартални гумаджии. Поне тая година ли са произведени или са ти пробутали стари бройки?
          ДОТА е от тази година. Сега ще чакам снегът и ще си кажа и моето мнение, днес на як дъжд бяха перфектни. Нарочно карах по силно извънградско и биех спирачки малко по рязко и колата спираше перфектно.

Коментар

muns61 написа:
            Подобни думи ми каза и търговеца, така , че чакам снегът, а чистенето по малките улици и по залупените села е ужасно.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
              muns61 написа:
              Е сега ще им се наложи да го чистят яко, че ще затварят пътя Ботевград - Мездра за реконструкция и ще прнасочат трафика през Своге. Дори Своге - Мездра е почти изцяло преасфалтиран вече за целта.
              От Мездра до София през Своге е нов Хасвала, иначе тая сутрин ми изкочи един валяк на Владо Тричков.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Миналата неделя пътувах от там, имаше още неасфалирани места. На всичко отгоре беше тъмно и мокро и имаше неприятни изненади.Спрете с обсъждането на пътната обстановка, или си направете отделна тема, в съответния раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

С 4 такива гуми на Типо-то съм минавал зимата през Пампорово и Рожен...Никакви проблеми ако знаеш какво правиш и имаш едно наум ,че не караш верижна машина...Минавал съм и когато вали сняг и когато е отъпкан...Никога не съм имал проблеми...Та даже ми седят гумите ,а мислех да ги продавам...Ако взема на жената кола мисля да ги сложа на нея...
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Мездра - Ботевград отново бе изхвърлен от приоритетните участъци и ще го духаме за пореден път. За гумите чувал съм добри отзиви. Едно приятелче кара с такива и често си ходи до селото, което се намира в дефилето и зимата си е приключение там и не е закъсвал до сега.
                    FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

Working...
                    X