Колеги, днес си взех нови зимни гуми TIGAR WINTER 1 и ги монтирах, понеже предишните бяха много зле. Взех ги за 90лв гума плюс монтажа, дайте мнения за качество и цена, благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зимни гуми TIGAR WINTER1 мнения.
Collapse
X
-
Ако питаш за Tigar Winter 1 + монтаж - нормална цена ми се вижда. Аз не съм карал с такива гуми и не зная дали стават. От прочетеното в интернет, разбрах че не се представят много добре на сух и мокър асфалт, но са много добри на сняг.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
И защо плати по 20лв на гума горница при положение ,че същите онлайн са по 72лв? А за 90лв/бр можеше да вземеш Uniroyal MS77 или Kleber Krisalp които са в пъти по-гума от тези евтинджоси. Интересното е че първо купувате ,после питате при свършен факт.П.С Dunlop sp 4d е 99лв/бр , с монтаж 105 да стъпи ама заслужава ли си за 15лв разлика на гума разделено на 4 години примерно в които ще ги караш да купуваш възможно най-измислените?Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:И защо плати по 20лв на гума горница при положение ,че същите онлайн са по 72лв? А за 90лв/бр можеше да вземеш Uniroyal MS77 или Kleber Krisalp които са в пъти по-гума от тези евтинджоси. Интересното е че първо купувате ,после питате при свършен факт.П.С Dunlop sp 4d е 99лв/бр , с монтаж 105 да стъпи ама заслужава ли си за 15лв разлика на гума разделено на 4 години примерно в които ще ги караш да купуваш възможно най-измислените?
Коментар
-
По темата никога не съм карал с такива гуми но нищо лично просто не ме кефят тези кучи марки Дебица и т.н. Препочитам още 10-15 лв на гума да се доплати и да се вземе нещо по доказано Оф топик : служебната кола беше със kleber krisalp hp2 стори ми се много добра гума за цената която струва . Идеално се държеше както на сняг така и на мокро дори на сняг така драпаше.. ама и партнера беше тежичък . Много мек каучук което ме набеждава на мисълта ,че се хабят сигурно по бързо . Но нямам наблюдение понеже след зимата напуснах Но много съм се надъхал на vredestein много добри отзиви има от другите държави . Дори тая зима ще си взимам гуми 2 бр и се колебая .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:И защо плати по 20лв на гума горница при положение ,че същите онлайн са по 72лв? А за 90лв/бр можеше да вземеш Uniroyal MS77 или Kleber Krisalp които са в пъти по-гума от тези евтинджоси. Интересното е че първо купувате ,после питате при свършен факт.П.С Dunlop sp 4d е 99лв/бр , с монтаж 105 да стъпи ама заслужава ли си за 15лв разлика на гума разделено на 4 години примерно в които ще ги караш да купуваш възможно най-измислените?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
В крайна сметка какво значение има мнението на народа за тази гума?Купил си я вече, както каза и монтирана, каквото има да става ще става, дали е добра или лоша гумата няма значение.Сигурен съм, че каквото и да ти кажат няма да ги изхвърлиш и да си вземеш други.Най-много да се разочароваш от избора си, на база мнението на хората тук, в което пак не виждам смисъл.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
S_BANKOV написа:...Сутринта като пътувах към СВоге вадихме един голф с 4 тигъра, както си караше пред нас и просто влезе в завоя, чукна спирачките и прехвърли бордюра че я накантари на мотора и носачите.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
bobi111 написа:pi4_s_bravo написа:И защо плати по 20лв на гума горница при положение ,че същите онлайн са по 72лв? А за 90лв/бр можеше да вземеш Uniroyal MS77 или Kleber Krisalp които са в пъти по-гума от тези евтинджоси. Интересното е че първо купувате ,после питате при свършен факт.П.С Dunlop sp 4d е 99лв/бр , с монтаж 105 да стъпи ама заслужава ли си за 15лв разлика на гума разделено на 4 години примерно в които ще ги караш да купуваш възможно най-измислените?Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар