Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми TIGAR WINTER1 мнения.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зимни гуми TIGAR WINTER1 мнения.

Колеги, днес си взех нови зимни гуми TIGAR WINTER 1 и ги монтирах, понеже предишните бяха много зле. Взех ги за 90лв гума плюс монтажа, дайте мнения за качество и цена, благодаря предварително!
    Прикачени файлове

Добри са, от доста години карам такива.Какъв размер са и от къде ги купи?
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
      Добри са, от доста години карам такива.Какъв размер са и от къде ги купи?
      Тук в Чипровци има гумаджия и продава и нови гуми, размера им е 195/65/15.

Коментар

Ако питаш за Tigar Winter 1 + монтаж - нормална цена ми се вижда. Аз не съм карал с такива гуми и не зная дали стават. От прочетеното в интернет, разбрах че не се представят много добре на сух и мокър асфалт, но са много добри на сняг.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Сравнени с другите от този ценови клас, представят се отлично. Имат здрави бордове и не са много шумни на сухо. На сняг са отлични, 2 сезона карам новите като предни и после целогодишно ги ползвам като задни.
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Още нещо интересно за производителите на гуми:
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

И защо плати по 20лв на гума горница при положение ,че същите онлайн са по 72лв? А за 90лв/бр можеше да вземеш Uniroyal MS77 или Kleber Krisalp които са в пъти по-гума от тези евтинджоси. Интересното е че първо купувате ,после питате при свършен факт.П.С Dunlop sp 4d е 99лв/бр , с монтаж 105 да стъпи ама заслужава ли си за 15лв разлика на гума разделено на 4 години примерно в които ще ги караш да купуваш възможно най-измислените?
              Фиат Крома 1.9 16v+
              Фиат Браво 1.6 16v
              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Добри са. При мен са на 4 сезона вече, същият размер. Зимата ги бях сложил задни, а Kelly на един сезон за предни. В средата на зимата ги върнах пак предни Tigar-a, защото с тях спирачният ми път е чувствително по-къс, макар и на 4 сезона вече.
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                  И защо плати по 20лв на гума горница при положение ,че същите онлайн са по 72лв? А за 90лв/бр можеше да вземеш Uniroyal MS77 или Kleber Krisalp които са в пъти по-гума от тези евтинджоси. Интересното е че първо купувате ,после питате при свършен факт.П.С Dunlop sp 4d е 99лв/бр , с монтаж 105 да стъпи ама заслужава ли си за 15лв разлика на гума разделено на 4 години примерно в които ще ги караш да купуваш възможно най-измислените?
                  Къде ги намери онлайн за 72лв Tigar Wintеr 1 195/65/15 и не се плаща доставка и монтаж?

Коментар

4 сезона бях с такива: два сезона изкараха предни, два задни. Не са лоши гумите, не съм имал абсолютно никакви проблеми. Единствена забележка - може би са малко шумни.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

По темата никога не съм карал с такива гуми но нищо лично просто не ме кефят тези кучи марки Дебица и т.н. Препочитам още 10-15 лв на гума да се доплати и да се вземе нещо по доказано Оф топик : служебната кола беше със kleber krisalp hp2 стори ми се много добра гума за цената която струва . Идеално се държеше както на сняг така и на мокро дори на сняг така драпаше.. ама и партнера беше тежичък . Много мек каучук което ме набеждава на мисълта ,че се хабят сигурно по бързо . Но нямам наблюдение понеже след зимата напуснах Но много съм се надъхал на vredestein много добри отзиви има от другите държави . Дори тая зима ще си взимам гуми 2 бр и се колебая .
                      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                        САМАТА ИСТИНА Сутринта като пътувах към СВоге вадихме един голф с 4 тигъра, както си караше пред нас и просто влезе в завоя, чукна спирачките и прехвърли бордюра че я накантари на мотора и носачите.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

В крайна сметка какво значение има мнението на народа за тази гума?Купил си я вече, както каза и монтирана, каквото има да става ще става, дали е добра или лоша гумата няма значение.Сигурен съм, че каквото и да ти кажат няма да ги изхвърлиш и да си вземеш други.Най-много да се разочароваш от избора си, на база мнението на хората тук, в което пак не виждам смисъл.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

S_BANKOV написа:
                            ...Сутринта като пътувах към СВоге вадихме един голф с 4 тигъра, както си караше пред нас и просто влезе в завоя, чукна спирачките и прехвърли бордюра че я накантари на мотора и носачите.
                            Те повечето коли по пътищата са с гуми с толкова малък или направо липсващ грайфер, че марката няма значение в случая. Сигурен съм, че колегата няма да има абсолютно никакви проблеми с новите си Tigar поне 2 зими.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

bobi111 написа:
                              pi4_s_bravo написа:
                              Къде ги намери онлайн за 72лв Tigar Wintеr 1 195/65/15 и не се плаща доставка и монтаж?
                              Има достатъчно онлайн магазини с безплатна доставка ,а монтажа не е повече от 5лв на гума. При това наличие на информация е срамота човек да пълни гушите на квартални гумаджии. Поне тая година ли са произведени или са ти пробутали стари бройки?
                              Фиат Крома 1.9 16v+
                              Фиат Браво 1.6 16v
                              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
                              X