Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

185/65/15 Стават ли на Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

185/65/15 Стават ли на Брава

Въпроса ми е дали стават на Бравата с джанти от Сеат че са ми много на сметка.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

На Сеата джантите са 4х100, освен ако тея джанти са на повече от 20 години.Но иначе като размер на гумата май влиза.

Коментар

Не стават. Аз съм със 185/60/15 и то с клизма.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Първо централния отвор на сеатовите джанти е по-малък и ще трябва да ходиш по стругари, иначе гумите стават но трябва да се возиш сам.
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Благодаря ви за съветите за джантите ми беше ясно но за гумите ми трябваха съвети . Тез италиянки много малки отвори имали.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
            Тез италиянки много малки отвори имали.
            Е па италиянките са си тесячки
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

185/65/15 идват височки за Bravo/a. Отзад карах известно време такива. Когато съм сам няма грижи, но щом седне някой отзад и почва да опира в завоите, а седнат ли 2 или 3ма човека - стърже постоянно. За отпред няма да коментирам въобще, защото е плачевно там :D
              Nuova Croma - so far...so good
              Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
              Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Working...
              X